INFO + DOWNLOADCatalyst Beta 6.10 Display Driver for Folding@Home Client
The information in this article applies to the following configuration(s):
* Folding@home
* Catalyst Beta 6.10 Display Driver
* Radeon® X1950 series
* Radeon® X1900 series
* Windows XP Professional
* Windows XP Home Edition
ATi Catalyst™ 6.10 beta
Moderátoři: morke, Walker1134
- no-X
- Středně pokročilý
ATi Catalyst™ 6.10 beta
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- HarY_cz
- Začátečník
-
- no-X
- Středně pokročilý
- HarY_cz
- Začátečník
-
- Pawlis
- Začátečník
Doporucuju pouzivat s ATI Tray Tools, http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733
U svy x1900gt muzu taktovat a dokonce i menit napeti.
Muzu jen doporucit takty i napeti jdou ulozit do profilu a spoustet pri stratu win.
U svy x1900gt muzu taktovat a dokonce i menit napeti.
Muzu jen doporucit takty i napeti jdou ulozit do profilu a spoustet pri stratu win.
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
s temito ovladaci nejsem moc spokojen,necham si je jen kvuli ATT a doufam ze brzy vyjdou novy ovladace.Mam pokles vykonu o nejakych 10-15%
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
- no-X
- Středně pokročilý
- bobbysd
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- HarY_cz
- Začátečník
-
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Pawlis
- Začátečník
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Teda já sice mam X1800GTO, ale napětí už mi v poslední verzi ATT měnit jde normálně. Fígl je v tom (teda aspoň myslim, že to bylo tim), že jsem při instalaci odškrtnul Enable old I2C control system..Pawlis píše:Jej sry paměti mi nejdou, to napětí musím měnit v oveclockeru.bobbysd píše:2pawlis: jde ti zvedat napeti i na pametech yo? :X
...tedy by měly bejt všechny políčka prázdný.
A takhle vypadá .ini soubor v adresáři ATT:
Kód: Vybrat vše
[main]
; update information
; do not change
update_server=www.radeon2.ru
fileurl=/atitray/update.ini
; disable overclocking at all
; will be useful on unsupported hardware
opt_disable_ovr=0
; interface settings
; d3d/ogl can be hidden only when ATT is not in Control Center mode!
hide_ogl=0
hide_d3d=0
;
hide_tweaks=0
hide_timings=0
; Context Help File
help_file=atitray.hlp
; disable checking for supported device in TV/Display module
opt_disable_dcheck=0
; use old I2C access method
opt_old_i2c=0
;do not wait for Access_ATI_I2C. Common mutex for all software which access I2C on ATI Video Boards.
opt_nowait_i2c_mutex=1
; disable I2C control functions
opt_disable_i2c=0
; Use old BIOS detection procedure
opt_oldbios_detection=0
; Swap Temperature 0 and 1
opt_swap_temp=0
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- HarY_cz
- Začátečník
-
no to samozřejmě mámcool.user píše:a mas nainstalovany net framework?HarY_cz píše:mě hází catalyst control center pořád CLI error. dělá vám to taky někomu? nevim co s tim
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- bobbysd
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mam to zaskrtany sparvne a napietu v att na pametech nezvednu jedine pres winclk a ten mi to hodi na max 2,48 tusimDelarge píše:Teda já sice mam X1800GTO, ale napětí už mi v poslední verzi ATT měnit jde normálně. Fígl je v tom (teda aspoň myslim, že to bylo tim), že jsem při instalaci odškrtnul Enable old I2C control system..Pawlis píše: Jej sry paměti mi nejdou, to napětí musím měnit v oveclockeru.
...tedy by měly bejt všechny políčka prázdný.
A takhle vypadá .ini soubor v adresáři ATT:
Nejsem si jistej, jestli to bude fungovat i na X1900GT, ale dá se to vyzkoušetKód: Vybrat vše
[main] ; update information ; do not change update_server=www.radeon2.ru fileurl=/atitray/update.ini ; disable overclocking at all ; will be useful on unsupported hardware opt_disable_ovr=0 ; interface settings ; d3d/ogl can be hidden only when ATT is not in Control Center mode! hide_ogl=0 hide_d3d=0 ; hide_tweaks=0 hide_timings=0 ; Context Help File help_file=atitray.hlp ; disable checking for supported device in TV/Display module opt_disable_dcheck=0 ; use old I2C access method opt_old_i2c=0 ;do not wait for Access_ATI_I2C. Common mutex for all software which access I2C on ATI Video Boards. opt_nowait_i2c_mutex=1 ; disable I2C control functions opt_disable_i2c=0 ; Use old BIOS detection procedure opt_oldbios_detection=0 ; Swap Temperature 0 and 1 opt_swap_temp=0
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2 Bobbysd: Jenom kontrola, nemáš to "zaškrtaný", jako je na tom obrázku, že ne? Ten je právě špatně, má to bejt celý prázdný...To jenom, jeslti si správně rozumíme
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- bobbysd
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Fofrer
- Začátečník
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: