ČB výstup na TV - prosím pomoc

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
VanillaIceCream
Nováček
Nováček

ČB výstup na TV - prosím pomoc

Příspěvek od VanillaIceCream »

PROSÍM poraďte. Pořídil jsem si nový počítač. Mám GeForce 7300GS a ani za nic nedokážu z TV-outu přes S-Video kabel nahodit barvu na TV. (televize je opravdu barevná). Už jsem zkusil všechny varianty formátu obrazu- všechny PAL a ze zoufalství i NTSC a barva pořád nikde. Pak jsem zkusil i odpojit monitor a spustil počítač jen na TV. Počítač se zobrazil na TV ale pořád černobíle. Na starém počítači (MX440) to chodilo ok- stejný kabel, připojení, stějná TV. Nějaká rada? díky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jo někdy to je chyba v TV, me to nešlo pres s-video jen pres cinch....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Mám TV Panasonic a vím,že na jednom vstupu mi jde obraz taky čb a na druhým barevně - proč,po tom nepátrám - jde o S-video vstup čelní a přepínám to dálkovým,mám tam AV, AV2/AV2S a AV3/AV3S - jde to barevně právě jednom z nich,teď nevím,jestli non nebo S.Nevím,co máš za TV,ale jestli to tam máš podobně,zkus laborovat s tímhle.
Naposledy upravil(a) janis dne pon 16. říj 2006, 22:10, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Taky zkus redukci na scart do TV je redukce jak na s-video i na cinch zároveň použivam to je to super věcička:)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tohle se mi stávalo s některýma neoficiálníma ovladačema ke grafce. Zkus jiny ovldače, třeba se ti to pak povede rozjet :wink:

// Jinak já to mám doma přes ty cinche zepředu do videa...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
VanillaIceCream
Nováček
Nováček

Příspěvek od VanillaIceCream »

Tak nevětší chyba je asi mezi počítačem a židlí :-) Právě jsem zjistil že grafika má 7 pinový výstup TV-out. Není to ani ten 9 pinový o kterém se tady mluvilo dříve. V krabici byla redukce 7 pin TV-out na PrPbY. Takže teď mám asi zkusit sehnat redukci PrPbY na kompozit cinch a nebo scart- PrPbY???
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

VanillaIceCream píše:Tak nevětší chyba je asi mezi počítačem a židlí :-) Právě jsem zjistil že grafika má 7 pinový výstup TV-out. Není to ani ten 9 pinový o kterém se tady mluvilo dříve. V krabici byla redukce 7 pin TV-out na PrPbY. Takže teď mám asi zkusit sehnat redukci PrPbY na kompozit cinch a nebo scart- PrPbY???
No to určitě a měla by být u VGA přiložena! Jinak se to sehnat dá v e-shopech.
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

VanillaIceCream píše:Tak nevětší chyba je asi mezi počítačem a židlí :-) Právě jsem zjistil že grafika má 7 pinový výstup TV-out. Není to ani ten 9 pinový o kterém se tady mluvilo dříve. V krabici byla redukce 7 pin TV-out na PrPbY. Takže teď mám asi zkusit sehnat redukci PrPbY na kompozit cinch a nebo scart- PrPbY???
Zklamu tě - ten 7pin má signály klasické S-video zásuvky,na stejných kolících,takže pokud ti to nejede na S-video kabelu,redukce ti bude prd platná.Stejné sedmipiny mají všechny nVidie (novější).
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

mne toto robilo tiez na jednom TV a nikdy som to nerozchodil ani ked som kupil redukciu na SCART a skusal som to s GK 6800, a x800 a s obidvoma len cierno-biely obraz, nepatral som uz potom preco to nejde len viem ze peniaze co som vyhodil za kable boli v prde.i takze, mam taky pocit ze to uz nepojde ani teba teda pokial tam nemas viac vstupov na TV. ak mas tak to skus este v ostatnych
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“