Jak na satelitní tv v pc???
- Black_Arrow_CZE
- Nováček
Jak na satelitní tv v pc???
zdravim, potřebuju poradit... Jezdím do zahraničí (NL) a chci si vzít sebou pc, jak na hry, tak i na příjem české tv. Ptám se proto, co je ktomu třeba, abych tohle mohl uskutečnit? Stačí mi PC (mám X2 3800,1gb ram,7800GT), k tomu nějaká satelitní karta a parabola? Půjde na tom bez problémů chytit programy jako čt1,2,prima, nova? mám v pc i DVD-rw, takže by to potom mohlo fungovat i jako DVD rekordér, že jo? Jen asi XP profesional bych měl nahradit XP media center? Prosím o rady, zkušenosti a náměty na koupi komponentů tak, aby to vše šlapalo jak mělo a ceny nebyly přehnané.. díky
My PC: Phenom II X4 955, 4gb DDR3 1600 Ram, Gigabyte AMD 785G, ATI 5770 1GB DDR5 ASUS, 2.5 TB HDD, 22"LCD, Sound Blaster Audigy II platinum EX...
Hrát se na tom dá
Hrát se na tom dá
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
XP můžeš zachovat, jde jen o SW pro tu TV kartu. V tvém případě DVB-S. Na satelitu Astra1 je Óčko a ČT24, na Astře3 je ČT1, ČT2, ČT4 a Prima. Novu nechytneš - nevysílá přes satelit. Na to, jakou parabolu potřebuješ, se koukni sem. Komp bude dostačovat určitě.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj