Tak do 9tisíc...
19" nebo více
Moderátor: maXXmilian

Výborný na hry je tentoMonster_cs píše:Chtěl bych doporučit herní LCD s nejnisší odezvou a nejlepšími barvami jsem z těch testu zmatený...
Tak do 9tisíc...
19" nebo více

Nejlepší by bylo si zajít do nějakýho obchodu a nechat si jich pár předvést, ovšem jestli tu možnost máš. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit BF940 kterej vlastním už skoro měsíc a nemůžu si na nic stěžovat, odezva výborná - bez známek jakéhokoliv máznutí, barvy taky výborný, prostě paráda a ještě ti litr zbyde.Monster_cs píše:Chtěl bych doporučit herní LCD s nejnisší odezvou a nejlepšími barvami jsem z těch testu zmatený...
Tak do 9tisíc...
19" nebo více

A existuje nějaký rozdíl byt sebemenší oprotiKollda píše:Nejlepší by bylo si zajít do nějakýho obchodu a nechat si jich pár předvést, ovšem jestli tu možnost máš. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit BF940 kterej vlastním už skoro měsíc a nemůžu si na nic stěžovat, odezva výborná - bez známek jakéhokoliv máznutí, barvy taky výborný, prostě paráda a ještě ti litr zbyde.Monster_cs píše:Chtěl bych doporučit herní LCD s nejnisší odezvou a nejlepšími barvami jsem z těch testu zmatený...
Tak do 9tisíc...
19" nebo více
Potom je tu 203B taky od samsungu, je to už 20" kterej stojí taky okolo 8K, o něm sem čet že je to slušněj monas, sice odezva (papírová)8ms, ale prý nemaže.
Ale jestli chceš doporučit tak jednoznačně Samsung BF940

qwertown píše:
A existuje nějaký rozdíl byt sebemenší oproti
Samsung SyncMaster 931BF???