Program na zrýchlenie štartu Win
- jmparazit
- Nováček

-
Program na zrýchlenie štartu Win
Poradte mi nejaký program na zrýchlenie štartu Windowsu XP Service pack 2.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Daj štart > run/spustiť > msconfig > a povypínaj služby a programy pri štarte čo nepotrebuješ. A tiež môžeš vypínať PC hybernáciou to veľmi urýchli štart. Programom typu TuneUp utilities to veľmi nezrýchliš len, že by si prečistil registry to by mohlo trochu pomôcť.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jmparazit
- Nováček

-
Myslel so niečo podobné ako je tuto popísaný program StartUper http://taborskyota.wz.cz/
Ten mi však nejde stiahnuť
Ten mi však nejde stiahnuť
Naposledy upravil(a) jmparazit dne úte 10. říj 2006, 22:06, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

jako například? tohle je pěkná blbost samozřejmě, jen mě zajímá kdo takovýhle běsy může programovat a ještě pouštět mezi lidiX-Spidy-X píše:Hlavne si nestahuj programu ktery by meli na zacatku vytizit ramku a procak na maximum a tim jako zrychlit start win a vsech programu co se spoustej po startu... Tyhle programy sou na pi*u a akorat to dokazou zpomalit!! Proste ne)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- LGA
- Začátečník

Ja jsem pouzil tento http://www.slunecnice.cz/product/Portinho-Boot-XP/
Sice jsem k nemu duveru moc nemel, ale zrychleni slo hodne poznat.
Sice jsem k nemu duveru moc nemel, ale zrychleni slo hodne poznat.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jmena uz newim. Uz jich tu par je... Mel sem to doma (asi tri) a ani jeden mi nejak nepomohl. Chvili sem chodil "pomahat tete" do internetovky (brigada) a taky tam bylo neco podobneho, ale asi jen tejden. Spravce brzo poznal ze je to na nic. Nemam s tim dobry zkusenosti, vseci programky co sem mel, jen a jen zpomalovali, nebo narust nebyl nijak videt...zombux píše:jako například? tohle je pěkná blbost samozřejmě, jen mě zajímá kdo takovýhle běsy může programovat a ještě pouštět mezi lidiX-Spidy-X píše:Hlavne si nestahuj programu ktery by meli na zacatku vytizit ramku a procak na maximum a tim jako zrychlit start win a vsech programu co se spoustej po startu... Tyhle programy sou na pi*u a akorat to dokazou zpomalit!! Proste ne)
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
me by spis zajimalo kterej svepravnej clovek muze stahovat programy kterej maj zamerne vytizit cpu a ram , teda pokud se nebavime o prime95 a jinych test utility, tam se ale naskyta otazka kterej svepravnej clovek by si nechaval tyto utility spustet po startu a mel je vecne spusteneX-Spidy-X píše:...
0118 999 881 999 119 7253
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Gattor
- Nováček

-
StartUper
Je videt, ze je tu halda odborniku. StartUper jsem psal ja a doporucuji nejdrive vyzkouset a pak kritozovat, vy, odbornici. Plnou hubu kecu umi mit kazdej. StartUper sice nabere lehce pamet pri startu PC (tu samo po dokonceni spousteni pusti), ale zato pousti programy poporade a podle jejich rychlosti startu, takze nakonec je zdrzeni spusteni tohoto programu ve srovnani se startovanim ostatnich veci zanedbatelne. Na svem stroji, kde mi Win startuje 1:30 jsem docilil rychlosti 1:15. Zadny zazrak, ale co byste asi tak cekali? To, co chcete nebo musite (programy, sluzby, ovladace) spoustet se stejne musi pustit a jak byste to asi chteli zrychlit? Navic zychleni startu PC neni jedina vlastnost programu, umi toho daleko vice, ale to jiste Vas, kteri radi jen zvanite, nevite o cem a stale kritizujete, nemuze zajimat. Az mi ukazete co umite a vite Vy, pak treba zmenim nazor. Zatim mi prijde, ze jednookej radi slepejm. Jenze tohle je vsude, internet je zanesenej takovejdlema chytrakama. A presne pro Vas jsem stranky taborskyota.wz.cz nedelal. Travil jsem hodne mesicu prace, nez jsem udelal vsechny ty programy, abych je mohl nabidnout zdarma ke stazeni vsem. Ted me to zacina mrzet.
//Dzin: Prosím zdržet se kritiky ostatních uživatelů a reklamy na své websites...ale plodná diskuse je třeba
//Dzin: Prosím zdržet se kritiky ostatních uživatelů a reklamy na své websites...ale plodná diskuse je třeba
- zombux
- Odborník PCT

Re: StartUper
však právě o tom jsem psal nahořeGattor píše:co byste asi tak cekali? To, co chcete nebo musite (programy, sluzby, ovladace) spoustet se stejne musi pustit a jak byste to asi chteli zrychlit?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Gattor
- Nováček

-
Vsem se omlouvam za peprnejsi predchozi prispevek.
Primarne nebyl program urcen ke zrychleni startu Win. To byl postranni efekt, ktery potesi. Byl urcen hlavne k moznosti nastaveni poradi startu programu pri startu Win nebo nastaveni zdrzeni pred jejich startem. System nespousti programy poporade ve smyslu: spust jeden a az dobehne jeho start, spust dalsi (muzes si to overit napr. podle toho, ze nekdy je nejaky program - spoustejici se po startu a majici ikonu v trayi - v trayi jako prvni a nekdy je uprostred). To, ze se startuje vic veci najednou zpusobi vetsi zatez CPU, pameti a hlavicka disku lita sem a tam. StartUper dela presne toto: spusti jeden a az dobehne jeho start, spusti dalsi program. Navic je spousti v poradi podle toho (lze i menit), jak rychle se dany program spousti. Tzn.: prvni se spusti program, jehoz start trval napr. 0.3 vteriny, posledni, jehoz start trval 5.6 vteriny.
Se zbytkem s tebou souhlasim. Vysledek nebude zadny zazrak. Proste lepsi to uz byt nemuze. Neni co zrychlovat. Nicmene, ja jsem za svych 15 vterin vdecny a mimo jine, diky zobrazovani prubehu, vidim presne co se kdy spousti a procentaz: kolik toho spustit jeste zbyva (takze vim, kdy je system jakztakz kompletne nebehnuty).
Primarne nebyl program urcen ke zrychleni startu Win. To byl postranni efekt, ktery potesi. Byl urcen hlavne k moznosti nastaveni poradi startu programu pri startu Win nebo nastaveni zdrzeni pred jejich startem. System nespousti programy poporade ve smyslu: spust jeden a az dobehne jeho start, spust dalsi (muzes si to overit napr. podle toho, ze nekdy je nejaky program - spoustejici se po startu a majici ikonu v trayi - v trayi jako prvni a nekdy je uprostred). To, ze se startuje vic veci najednou zpusobi vetsi zatez CPU, pameti a hlavicka disku lita sem a tam. StartUper dela presne toto: spusti jeden a az dobehne jeho start, spusti dalsi program. Navic je spousti v poradi podle toho (lze i menit), jak rychle se dany program spousti. Tzn.: prvni se spusti program, jehoz start trval napr. 0.3 vteriny, posledni, jehoz start trval 5.6 vteriny.
Se zbytkem s tebou souhlasim. Vysledek nebude zadny zazrak. Proste lepsi to uz byt nemuze. Neni co zrychlovat. Nicmene, ja jsem za svych 15 vterin vdecny a mimo jine, diky zobrazovani prubehu, vidim presne co se kdy spousti a procentaz: kolik toho spustit jeste zbyva (takze vim, kdy je system jakztakz kompletne nebehnuty).