Active Virus Shield - jádro KAV6 - legálně zdarma

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

kotas píše:Asi blbá otázka, používám antivir+firewall AVG 7.01, proto se vás ptám - bude lepší použít třeba tento samostatný antivir (když je free..) a k tomu třeba nějaký vynikající firewall? ...
Rozhodně byl zvolil AVS (free) a třebas Jetico FW (free). :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Upravená čeština do AVS. :) Počeštění musíte udělat v nouzovém režimu !!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Je ten jetico FW lepsi jak sunbelt FW?
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

HEAD píše:Je ten jetico FW lepsi jak sunbelt FW?
Podle me jo, jinak tady je jeden testik :)- http://www.firewallleaktester.com/
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mno tak jsem to vyzkousel a byla to katastrofa :( Najednou prestal jit NET.Potom mi nesli spustit programy ve win.A kdyz jsem to chetl odinstalovat tak to samozrejme neslo... :x Asi po 5 restartech jsem to konecne odinstaloval...Takze nedoporucuju.

BTW nevite o dobrym a funkcim free firewalu.U sunbeltu jsem si vsim, ze po vyprseni zkusebni doby firevall neumi skoro nic... :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

HEAD píše:Je ten jetico FW lepsi jak sunbelt FW?
Rozhodně - pokud ho umíš dobře nastavit...
HEAD píše:...A kdyz jsem to chetl odinstalovat tak to samozrejme neslo...
Chyba rukou... ;-) Dáš Jetico do polohy "firewall shutdown" (pravým myšítkem na liště) a je to hned... a naprosto bez problémů... :wink:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Neboj umim vypnout firewall :-D .Proste neslo nic spustit ani pridat/odebrat programy :)
Nakonec jsem si vybral outpost free.Je to dobra volba?
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

HEAD píše:Neboj umim vypnout firewall :-D .Proste neslo nic spustit ani pridat/odebrat programy :)
Nakonec jsem si vybral outpost free.Je to dobra volba?
No, pokud máš rád vykopávky,tak ano (je z roku 2002). Podle mne je v současnosti mezi free FW jasně nejlepší Comodo.
-------------------------------------------------
Pozn.k Shitově upozornění:instalaci češtiny do AVS je samozřejmě možno provést i z paralelně nainstalovaného OS, takže, kdo má na svém PC ještě záložní okna, nemusí se nouzovým režimem zabývat.
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Podle tohodle testu je outpost stale perfektni firewall.
http://www.firewallleaktester.com/tests.php (najedte dolu a tam jsou vysledky) strci do kapsy kerio i zone allarm a je jeden z nejlepsich vubec :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

HEAD píše:Podle tohodle testu je outpost stale perfektni firewall.
http://www.firewallleaktester.com/tests.php (najedte dolu a tam jsou vysledky) strci do kapsy kerio i zone allarm a je jeden z nejlepsich vubec :)
kromě toho Outpost 4 je zdokonalená 3.5 s tím že projde úspěšně všechny výše zmíněný leaktesty... 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam ale jen free verzi :( Presneji jen 1.0 free.Jinou jem nenasel :( Jak je natom tadle verze?
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

HEAD píše:Podle tohodle testu je outpost stale perfektni firewall.
Příteli,nechci Ti kazit radost, ale v tom testu nejde o Outpost free, o kterém jsi psal ale o placený produkt Outpost FW Pro(verze 4.0), Outpost FW free je verze 1.0 a pochází z roku 2002 a není k ní žádný upgrade. Je v tom asi takový rozdíl jako mezi F18kou a práškovacím letadlem. Chceš li kvalitní free FW,jdi do ComodoFW
-------------------------
totéž pro Zombuxe: HEAD chce free FW , čili hovoří o Outpostu 1.0 zr.2002, žádná jiná free verze Outpostu není.
Naposledy upravil(a) Firefly dne stř 18. říj 2006, 12:18, celkem upraveno 1 x.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

OK pudu do comodo
BTW vtom testu neni 4.0 ale 3.5 :)
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

HEAD píše:OK pudu do comodo
To se koukáš na starší test (březen 06),tady máš říjnovej,Outpost už je tam verze 4.0 a právě Comodo FW je na třetím místě
http://www.firewallleaktester.com/termi ... erview.php
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Diky za ten odkaz :)
BTW docela me prekvapil ZA.V minulim testu toho hodne propustil a ted je hodne dobrej..Naproti tomu kerio je peknej shit tedka :-D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Firefly píše:
HEAD píše:OK pudu do comodo
To se koukáš na starší test (březen 06),tady máš říjnovej,Outpost už je tam verze 4.0 a právě Comodo FW je na třetím místě
http://www.firewallleaktester.com/termi ... erview.php
díky za upozornění, byl jsem na tom webu ještě v době kdy tam byl starej test a informace o Outpostu 4 byly jen v newsce, super. jinak nahoře jsem reagoval tak jak jsem reagoval, protože se jednalo právě o ten test. Comodo vypadá taky velice dobře :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

neresi se firewally nahodou jinde?

btw mam problem - odinstaval sem avast s tim, ze vyzkousim avs, ale nejde mi nainstalovat: "Installation ended prematurely because of an error" .. nic vic mi to nerekne.. vi nekdo co s tim?
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

ninjin_cz píše:odinstaval sem avast s tim, ze vyzkousim avs, ale nejde mi nainstalovat: "Installation ended prematurely because of an error" .. nic vic mi to nerekne.. vi nekdo co s tim?
Postni sem výpis z Hijacku, jestli tam není něco, co brání nainstalování AVS.
Podobný problém se řešil i zde.
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

Shit píše:
ninjin_cz píše:odinstaval sem avast s tim, ze vyzkousim avs, ale nejde mi nainstalovat: "Installation ended prematurely because of an error" .. nic vic mi to nerekne.. vi nekdo co s tim?
Postni sem výpis z Hijacku, jestli tam není něco, co brání nainstalování AVS.
Podobný problém se řešil i zde.
log sem prosel a nenasel sem nic, co by se do pc dostalo bez myho svoleni, nicmene treba neco objevis: link na log .. jdu to jeste zkusit podle toho, co pisou na tom kaspersky foru

edit: tak uz mi to bezi, pouzil sem ty rady, co byly napsany na kaspersky forum, tzn (odinstaloval sem zas avasta), restartoval, pouzil CCleaner, regcleaner a tuneup utilities k vycisteni od bordelu, pak sem presunul instalacku na C:\, smazal sem obsah adresare Windows\Prefetch a uz se to pekne nainstalovalo :) takze dik za pomoc
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dnes jsem udělal menší "korekturu" češtiny pro AVS - link pro download je stále stejný. :)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“