http://shop.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8712457
uz ju zdrazili lebo ja som si ju objednal za 5bez DPH a teraz je za 7 oni to zdrazia ked si nieco niekto kupi ale ceny maju super
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Tak potom o com hovoris, nieje 7900GS ako 7900GSNerboard píše:Gainward
http://shop.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8712457
uz ju zdrazili lebo ja som si ju objednal za 5bez DPH a teraz je za 7 oni to zdrazia ked si nieco niekto kupi ale ceny maju super[/url]

Vykonom uplne inde???busy píše:2StreetHawk: neber to osobne ale on tu gainward moze pretaktovat na rovnake hodnoty ako ma ta tvoja EVGA. KO verzie su uz dost pretaktovane od vyroby ale to neznamena ze si to nemozem urobit doma. jedine co tebe zarucia je ze na takych taktoch urcite pojde.
K tej zaruke 5 rokov, povies mi naco ti taka zaruka je ked tato karta bude do roka tak slaba ze ju budes musiet vymenit. ak nie do roka tak do dvoch.takze neviem ci sa ti oplatilo si priplatit. ja som sa rozhodoval tiez medzi evgou a gainwardou a zvolil som gainward pretoze bola vykonom uplne inde ( je to 7900GT a evga mala len 7800GT aj ked pod rovnakym oznacenim 7800GS ) a som rad ze som to urobil. nemozem sice nikde hovorit ze vlastnim EVGA gk ale to mne nevadi

Vies , ale ty ju mas uz pretaktovanu, takze tych 9000b v 3D05 moze byt, ja ked som dal OC na 600/1500, mal som 9500b a to nehovorim o tom , ze este ide aj viac, (len ju nechcem zatial zbytocne zhavit, som si isty ze to vydrzi pretoze som videl testy presne tohto kusku a dostali sa tam na stabilne frekvencie bez artefaktov 650/1624Mhz a to na defaultnom chladici, ktory je mimochodom takisto velmi kvalitny a efektivny)busy píše:ano je to ta ale da 9000 v 3dmarku 05. nevravim ze je lacna ale za tu cenu som mohol mat aj evgu 7800GS a 6000bodov v 3Dmarku. takze neviem ci sa mi oplati kupovat znacky ako evga, xfx a podobne. aj tak budem za chvilu zase vsetko menit a urcite nebudem reklamovat za pat rokov lebo do vtedy to pc obide dvadsat uzivatelov a to nehovorim o desiatich rokoch
. to nieje auto ze sice starne ale aj tak po desiatich rokoch je este pouzitelne normalne
na to ze to je G71 prides jednoducho das dole chladic a pozries ake je tam jadro. alebo pustim rivatuner a uvidim ze je to G71 a ze nieje ani osekane, takze plnohodnotna 7900GT a dokonca s vyssimi taktami, takze dokonca od vyroby pretaktovana.

Boze, ved to je normalne, to si ju tam nedal hned, to je prve co treba urobitNerboard píše:pomoz si samv krabicy bola rozdvojka takze jede v pohode

pochybujes ci maju nejake zdroje PCI-E konektorStreethawk píše:Boze, ved to je normalne, to si ju tam nedal hned, to je prve co treba urobitNerboard píše:pomoz si samv krabicy bola rozdvojka takze jede v pohode
![]()
Je to take nestandartne riesenie, neviem ci maju nejake zdroje tento typ konektora, pochybujem, takze gratulujem k sfunkcneniu

Tak potom sry, ja som sa este s takym nestretolKoro píše:pochybujes ci maju nejake zdroje PCI-E konektorStreethawk píše: Boze, ved to je normalne, to si ju tam nedal hned, to je prve co treba urobit![]()
Je to take nestandartne riesenie, neviem ci maju nejake zdroje tento typ konektora, pochybujem, takze gratulujem k sfunkcneniu![]()
myslis ze ho tam davaju len tak
kazdy ATX 2,2 zdroj ma PCI-E vetvu

klikni pravym na plochu -> properties -> settings -> advanced -> monitor -> Hide modes that this monitor cannot display -> OK a skus.. a este sa presvedc ze ti to rozoznalo monitor.. pripadne potom este po tomto co si urobil zmaz konfig v hre s nastaveniami nech to znovu vydetekuje vsetko..walfischberg píše:Pěkný den.
Nechi zakládat novou diskusi, tak si to dovolím napsat sem.
Mám monitor F-S P19-2, GF Gigabyte 7900GT. Používám říjnové nVidia ovladače. FEAR Combat a Battlefield 2142 ( a podobné) mi v options nenabízí rozlišení 1280x1028, ale pouze rozlišení od 640 do 1024x768. PC mám myslím docela výkonné, takže tady problém nevidím. Některé hry, jako např Company of Heroes, mi tenhle problém nedělají a mohu si bez problému zvolit rozlišení 1280x1028. Na mém starém PC - P4 3GHz, R9800 Pro a 1GB Ram mi hra vždy nabídla i vyšší rozlišení, než jen 1024. Tudíž s novým PC by neměl být problém.
edit - Jinak zdroj mám Chieftec 620W, ten by to mohl utáhnout.

Drivers na monitor jsem už instaloval. Ještě zkusím skrýt režimy, které lcd nepodporuje. Tenhle monitor podporuje max 1280x1024. Na tomhle rozlišení jsem na svém starém PC hrával FEAR i Demo BF 2142 (samozřejmě vše na min.). Takže monitor to zobrazí. Ale dík za radu, udělám co píšeš, kdyžtak zkusím reinstaltěch her. Just Cause a CoH mi 1280 spustí bez problémů.expLorer píše: klikni pravym na plochu -> properties -> settings -> advanced -> monitor -> Hide modes that this monitor cannot display -> OK a skus.. a este sa presvedc ze ti to rozoznalo monitor.. pripadne potom este po tomto co si urobil zmaz konfig v hre s nastaveniami nech to znovu vydetekuje vsetko..

Hm, tohle zkouset na zeny, tak jsem zavreny. Ale s kartou to zkusimNerboard píše:ked ti to nechce povolit tak to musis vynutit
kazda hra ma naky config(ini) subor a tam bude urcite nieco ako resolution tak si to zmen
alebo vyskusaj patche na hru