rozjete barevne body

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

rozjete barevne body

Příspěvek od atomic:) »

kupil jsem starsi CRT monitor na inzerat (ViewSonic P90f), tam sem si ho ozkousel.. zdal se byt OK. tak sem ho koupil.. prodavajici byl na mne tak hodny ze mi dal tyden na ozkouseni... mam problem.. barevne body na obrazovce se mi slusne rozjizdeji.. je tam sice volba convergence, ale potiz je v tom ze kazdy roh je jiny!!! takze bud muzu mit v jednom ostry obraz ale na druhe strane totalne rozjety.. tak ted to mam ze je to na kazdy strane rozjety, na dve ruzne strany.. u toho chlaka vypadalo vse ok!! koupkal jsemse na to i pres program.. ted mi to dost vadi, z dalky to vypada jako by byl obraz rozostreny.. nevite jestli to de nejak spravit?? nebo ho mam jit vratit?? neni mozny ze je to grafickou kartou.. zalezi na ni?? u nej to fakt vypadalo v pohode, nebo sem snad blbe koukal?? mrknul jsem na to pres CRT aligment tools.. a bylo to v poho.. pls poradte.. mam ho vratit nebo si ho mam nechat?? musel bych na nem byt jeste asi tak 2-3 roky, na lcd prechazet nebudu, nemam prachy.. tenhle byl za 1500,- a je to plocha 19"
thx
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

vratit.pokud ho chceš použivat ještě 2/3 roky a děla ti tohle tak vratit.sice si to tak nějak nedokažu představit jak to rozmazani vypada(hod sem screeny jestli mužeš) ale asi bych ho vratil z5
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

RainMakeR píše:vratit.pokud ho chceš použivat ještě 2/3 roky a děla ti tohle tak vratit.sice si to tak nějak nedokažu představit jak to rozmazani vypada(hod sem screeny jestli mužeš) ale asi bych ho vratil z5
asi ho vratim.. je tam jeste par dalsich veci ktery mi vadej.. a screen ti bude asi k nicemu, tohle zavinuje spatne zobrazeni monitoru, neni to nic v obraze.. jestli vis tak mi napovez jak vyfotit obrazovku bez fotaku.. :D
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

A tadle vada se nada ani vyfotit, to je na tom to nejhorsi
Ale todle se vetsinou stane pri prevozu monitoru, trejedes par kanalu a obrazovka se vysype
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Raiderpaco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raiderpaco »

Jedine vratit!!!
Keby to bol profi monitor tak mas moznost to po otvoreni ladit manualne na cievkach ale pochybujem ze ViewSonic vyrabal profi...
Takze vratit a vybrat novy za 1500 zozenies este docela slusne kusky.

P.S. Prave vcera sem videl Compaq 19" v perfektnim stavu za ultimatni cenu 1300,- :D
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
2x1024 Kingstone@750Mhz HISX1950Pro IceQ3
X-Fi PRO
VISTA64
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“