Takze som tu opat, chcel by som sa s vami podelit o moje prakticke skusenosti z jedinymi uzavretymi sluchadlami spomedzi spicky Beyerdynamiku.
Beyerdynamic DT770 - 2005 Edition
Mam ich asi 6 tyzdnov, uz som na nich pocuval asi vsetko co sa len da, hraju naozaj fantasticky, pravda je ze sluchadla tejto kategorie nemusia sediet(zvukovo) kazdemu, ale kto ma aspon trosku zmysel pre dokonalost a cistotu, tak kupu tohto modelu nikdy neolutuje, je to naozaj nadhera, co tam pustim to pocujem
Jedine coho som sa bal, ze hlasitost bude slaba, kedze je to 250ohm varianta, ale chvalabohu moje obavy sa nepotvrdili a dovolim si tvrdit ze "akykolvek sluchadlovy vystup trosku lepsieho" zosilnovaca resp. receivera to zvladne bezproblemov.(Ja mam receiver Onkyo TX-SR600, 6x135W pri 6ohmoch + reproduktory Onkyo HTP-103E, 6+1)Naozaj hraju dostatocne hlasito uz pri polovicnej hlasitosti, teda aspon na mojom vyssie spomenutom receiveri.
Skusal som ich aj vo zvukovke(SB Audigy 4) a takisto hraju dostatocne, ALE nieje to to prave orechove ako cez ten zosilnovac
Takze zatial asi tolko, akekolvek otazky ohladom tychto sluchadiel rad zodpoviem, popripade poradim, Cafffte