nevite nekdo o nejakym levnym prehravaci s AA??
jedinej o kterym vim a stoji za to je iRiver T10, ale stejne je na muj vkus docela drahy.. hlavne na to jak je drahy mi tam par veci chybelo.. treba ze nema FM radio, pry nejde pouzit jako flash disk a nepodporuje mass storage, nedaji se tahat pisnicky Z mp3, pouze do ni... to se mi u prehravace pres 3000,- zdalo docela malo... nemate s nim nekdo zkusenosti nebo nevite o nejakym docela dobrym mp3 prehravaci kterymu nechyby tyto funkce a je za rozumnout cenu??
mp3 prehravac s AA
Moderátor: CageJ
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mp3 prehravac s AA
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak já jsem nad timhle tématem včera trávil cca 6h času, taky jsem vybíral. A jako je to jedna z nejhorších činností na kompu. To je hrozný, značek jako sraček a modelů taky. Je to hroznej bordel.
No ale k věci. Zpočátku jsem chtěl iRiver - značka. Po browsení jsem od toho ale upustil kvůli poměru cena/funkce. iRiver je opravdu předraženej.
No po půlnoci jsem skončil u Emgetonu, pročetl pár recenzí a nakonec vybral E5Cult 1GB na mp3store.cz. Maj ho tam za 3500,- v nějakej akci s přenosnejma repráčkama na baterky, který jsou nějaký ufounsky, skládací nebo co, ale někde jsem myslim četl že hrajou dobře. Už to mam objednaný, příští tejden ve čtvrtek bych to měl mít doma.
Pokud se ti cena zdá hodně, můžeš ještě volit variantu 512MB, nebo nižší modely E2 nebo X3. Tu E2ku má kámoš a je s ní spokojenej, dneska jsem ho měl půjčenej a hraje slušně (moc jsem to zase poznat nemohl, neměl tam žádný pořádný testovací mp3ky... Ale provedení hliník plast je pěkný, robutní, mě se ta E2ka líbila, ale nekoupil bych kvůli AAA baterce (E5 je na AA). E5ka má ještě větší displej, ale jen bíle podsvícenej - E2 má myslim 999
, což je myslim tak pro malý dětičky aby se jim měnily barvičky.
No uvidim co mi přijde a kdyžtak sem napíšu dojmy. Vypadá to ale že by mohl bejt luxusní, už podle recenzí (ta E5).
No ale k věci. Zpočátku jsem chtěl iRiver - značka. Po browsení jsem od toho ale upustil kvůli poměru cena/funkce. iRiver je opravdu předraženej.
No po půlnoci jsem skončil u Emgetonu, pročetl pár recenzí a nakonec vybral E5Cult 1GB na mp3store.cz. Maj ho tam za 3500,- v nějakej akci s přenosnejma repráčkama na baterky, který jsou nějaký ufounsky, skládací nebo co, ale někde jsem myslim četl že hrajou dobře. Už to mam objednaný, příští tejden ve čtvrtek bych to měl mít doma.
Pokud se ti cena zdá hodně, můžeš ještě volit variantu 512MB, nebo nižší modely E2 nebo X3. Tu E2ku má kámoš a je s ní spokojenej, dneska jsem ho měl půjčenej a hraje slušně (moc jsem to zase poznat nemohl, neměl tam žádný pořádný testovací mp3ky... Ale provedení hliník plast je pěkný, robutní, mě se ta E2ka líbila, ale nekoupil bych kvůli AAA baterce (E5 je na AA). E5ka má ještě větší displej, ale jen bíle podsvícenej - E2 má myslim 999
No uvidim co mi přijde a kdyžtak sem napíšu dojmy. Vypadá to ale že by mohl bejt luxusní, už podle recenzí (ta E5).
- crashPC
- Mírně pokročilý

- MastahBlastah
- Začátečník

-