Obrazovka vzhůru nohama...

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

Obrazovka vzhůru nohama...

Příspěvek od tereza »

Mám problém... Chtěla jsem napsat obrácený lomítko (ALT+92), ale zmáčkla jsem ten "špatný" ALT a otočila se mi obrazovka vzhůtu nohama... (nejsem si úplně jistá, jestli jsem zmáčkla k tomu ALTU 92 nebo něco jinýho, ale prostě mi ta zkratka otočila obraz na monitoru). A už mi to nepodařilo otočit zpět. Restartla jsem počítač a vypadalo to nadějně - vše bylo OK. Jenže hned když naskočilo pozadí WINDOWSU, tak se otočilo opět vzhůru nohama. Ještě mě napadlo otočit obraz v OSD menu (jenže volba otočení obrazu tam chybí). Mám LCD monitor a operační systém Windows XP. Nevíte někdo, jakou klávesovou zkratku použít aby jsme měla obraz normálně? Díky...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mělo by to byt v ovladacim SW od VGA, co máš za VGA? Softy jako Pivot apod. od Monitoru to umi taky a maji svoje zkratky....více info...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

pravé tl na ploše, vlastnosti, nastavení, upřesnit...
tady by mělo bejt nastavení tvojí grafiky. jestli máš nvidii tak se koukni po záložce s logem nvidie - takvý zelenožlutý kulatohranatý něco - a je tam otočení obrazu.
u se nejspíš pustí catalyst control center a s trochou intuice to taky najdeš. 8-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“