Vista transformation pack - problem s ikonami

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Vista transformation pack - problem s ikonami

Příspěvek od EfineSS »

Nainstaloval jsem tento pack, vse bezi jak ma, az na jednu malou vyjimku.. Ikony na plose nebo v panelu snadne spusteni (Tento pocitac, Dokumenty, Mista v siti, Internet explorer, kos, zobrazit plochu) nezmenili svuj vzhled.. Nektere se cas od casu zmeni, jine vubec.. A i kdyz ve vlastnim nastaveni plochy nastavim ikonky na nove (tam se zobrazi spravne), na plose zustanou porad stejne.. :( Nevite nekdo co s tim? diky..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

VTP funguje dost prapodivně (nehledě na to že funguje přímým přepisem mnoha souborů v systému), mě ikony nezměnil vůbec... jen skin. Podle mne je lepší se na tohle vykašlat, patchnout si uxtheme.dll a použít obyčejný balíček skinů, jako třeba "Longhorn Visual Styles"
Muul Falam
Začátečník
Začátečník

Vista inspirat

Příspěvek od Muul Falam »

Grr ... asi před týdnem sem odinstaloval ten Vista pack ( inspirat ) teď si nastartuju počítač ... a on je tam najednou zase :shock: co to má znamenat?
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

Z mý zkušenosti je to tak, že pokud jsem instaloval VPI na čistý win (bez různých patchnutých uxtheme.dll a podobne, tak se vse nastavilo jak ma, ale kdyz jsem VPI instaloval na jiz patchly system (konkretne na CrystalXP) tak stejen jak rika kolega, zmenila se vetsina, ale ikonky zustaly...

na ciste win sem ho instaloval trikrat a vzdycky vsechno v pohode zmeneno,
dvakrat na patchly, a dvakrat nezmeneno vse jak by melo..takze asi tak...
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“