Nefunkční Logitech MX1000

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
lopata.michal
Nováček
Nováček

Nefunkční Logitech MX1000

Příspěvek od lopata.michal »

Zdravim vás,
potřebuju pomoc.Mám Logitech MX1000,už minule sem tu psal,že mi nefunguje tlačítko,to už je v poho.Ale najednou se mi vybila a tak sem jí dal do nabíječky,a porad ukazuje že nabíjí ale furt se ten stav nemění,tím myslím že pořád problikávají všechny 3 diody.Myš vubec nereaguje,nic s ní nejde dělat.PLS poraďte co to může být,ptž záruku už nemám.Děkuju
Naposledy upravil(a) lopata.michal dne sob 21. říj 2006, 20:18, celkem upraveno 1 x.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

reklamace???? 8)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční Logitech MX100

Příspěvek od ZdenekSveda »

lopata.michal píše:záruku už nemám
myom píše:reklamace???? Cool
Tak to asi nepůjde nemyslíš?
Jinak k věci: zkoušel jsi ji restartovat?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ja se omlouvam, ale nejak jsem to prehlidl :oops:

mno potom to bude neco s detekci baterky. bud format baterky (ale kdyz mys nereaguje, tak netusim jak to udelat) a nebo ji nech jenom odpocinout a mozna se to zpravi. podobne mi blbne totiz mobil.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
lopata.michal
Nováček
Nováček

restart (jestli myslíš to tlačitko dole) tak sem zkoušel několikrát.Taky mám pocit že to bude souviset s tou baterkou,ptž myš není kupovaná nová,ale ze zdejšího bazaru,prý jako ,,PŘEDVÁDĚCÍ" (čemuž ABSOLUTNĚ neodpovídal stav,ale to je teď jedno).Nevíte jak na to?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Aha, takže bazarová....no, tak to bude ta baterka asi vážně v háji. Jinak při tom restartu jsi doufám používal obě tlačítka jako je to pro restart potřeba aby proběhl restart celé sestavy myšky(na stanici i na myši).
lopata.michal
Nováček
Nováček

No to si ze mě snad dělá pr***....... sem zmáčkl obě tlačitka najednou,a ta myš FUNGUJE!! a předtím sem to zkoušel asi 1000x...teď sem jí nepoužíval asi 3 měsíce....Heeej Díky...
lopata.michal
Nováček
Nováček

Takže zatím funguje a doufám že jestě fungovat bude aspoň rok...Díky všem.... :D PLS LOCk
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“