error hdd ????

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Tommy66
Nováček
Nováček

error hdd ????

Příspěvek od Tommy66 »

mam problem,vlastním disk Western Digital 30 GB Caviar,system souboru NTFS,pokud na disk nakopiruju data(tj. hudba,filmy,dosove hry),je vse OK,ale kdyz na nej nainstaluju windows nebo nejakou novejsi gamesu tak budto nezkopiruje vsechny soubory nebo vyhodi pri spoustení her tohle okno -s pamětí nelze provést operaci read!!!!!, s windows je to podobné,pri instalaci nemuze nalezt soubory windows je nekompletni a nezpustí se......prosim o radu :cry: :cry: :cry:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jako čistá instalace win nejde? Když dáš formát? Jestli to je při hrách tak bych to videl spíš na chybu win než hdd.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
lukas.rehak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.rehak »

Dzin píše:Jako čistá instalace win nejde? Když dáš formát? Jestli to je při hrách tak bych to videl spíš na chybu win než hdd.
Nebo to může dělat systém na disku - Odstraň všechny oddíly :-) mě to dělal FAT32 - disk jel suprově,ale když jsem ho chtěl zprovoznit samotný, samaá chyba pamětí, nedostatek místa, chyby při instalaci systému a podobně...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“