Obnova dat s naformátovaného disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- basty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Obnova dat s naformátovaného disku
Zdravim, mam takovy problém, naformatoval se mi disk, potreboval bych obnovit data. zkousel jsem to v active file recovery, ale tam nejde diakritika v nazvech soubrů, takže tam kde je ž č... tak to neobnovi. naslo to vsechno, ale toto to nedokaze. pls. poradte co pouzit? diky.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnova dat s naformátovaného disku
Mě hodněkrát pomohl getdatabackbasty píše:Zdravim, mam takovy problém, naformatoval se mi disk, potreboval bych obnovit data. zkousel jsem to v active file recovery, ale tam nejde diakritika v nazvech soubrů, takže tam kde je ž č... tak to neobnovi. naslo to vsechno, ale toto to nedokaze. pls. poradte co pouzit? diky.
zkus ho...
- basty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ok super programek obnovil vse a jeste k tomu rychle a i s diakritikou. paradaDzin píše:Mě hodněkrát pomohl getdatabackbasty píše:Zdravim, mam takovy problém, naformatoval se mi disk, potreboval bych obnovit data. zkousel jsem to v active file recovery, ale tam nejde diakritika v nazvech soubrů, takže tam kde je ž č... tak to neobnovi. naslo to vsechno, ale toto to nedokaze. pls. poradte co pouzit? diky.
zkus ho...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
jj, když vše selže tak getdataback pomůžebasty píše:ok super programek obnovil vse a jeste k tomu rychle a i s diakritikou. paradaDzin píše: Mě hodněkrát pomohl getdataback
zkus ho...
nemáš zač..