Po cca 15 minutach prace sa mi na obrazovke zacnu objavovat cervene, niekedy blikajuce, niekedy trvale svietiace pixely a to iba na miestach, kde susedia cierne a biele body. Napr. mam cierne pozadie pracovnej plochy a ked pohybujem po ploche (bielym) oknom, vzdy napravo od toho okna, asi tak o 2 pixely napravo, je zvysla ciara z cervenych pixelov pozdlz celeho okraja toho okna. Aj svetle ikonky na tmavej ploche maju napravo "tien" z cervenych pixelov. A to uz sa ma ani nepytajte, ako to vyzera ked pisem nieco vo worde
Neviem ani za svet, ci je to mechanicka alebo softwarova vada. Ked si zapnem nejaku hru (napada mi Defcon, tam som to skusal asi najviac), tak tam to neblbne (zatial). Ale ked sa znova vratim na plochu, pomaly ale isto sa znova zacnu objavovat tie cervene pixely. Vtip je v tom, ze som zozanu mierne tukol (skor sa iba dotkol) notebooku a cervene pixely na asi 5 minut zmily, ale potom sa objavili znova.
Mate niekdo tusenia, co tomu je??? Je dovod, aby mi neuznali reklamaciu? Mozu taketo veci sposobovat mobily? (napr. ak mam blizko pri monitore polozeny mobil)
V kazdom pripade som vdacny za kazdu konstruktivnu odpoved
//edit: Vyzera to na softwarovu zalezitost, v hrach to neblbne. Ked vydem z hry, tak sa nic nedeje, kym comp swapuje a hra sa vymazava z pamate, ale ked sa nacita desktop (ikonky a tak), tak znova naskocia tie cervene smrady. Bohuzial sa mi nedari nainstalovat novsie drivery na grafiku (Go7300), lebo vraj moj hardware sa nezhoduje s ovladacmi, comu neverim, lebo som vybral ovladace prave na Go7 series.
//edit2: Podariĺo sa mi zo stranky ASUSu stiahnut a nainstalovat ovladace na grafiku a zatial to problemy nerobi. Snad mi to uz v takomto stave vydrzi na vecnost