Pomalí zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Abrams
Nováček
Nováček

Pomalí zvuk

Příspěvek od Abrams »

Zdravím všechny.
Tak jsem si před půl rokem koupil novou desku od firmi MSI, rok šlapala bez problémů, ovšem pak mi odešla zvukovka, sama se vypínala a byl strašně zkreslený zvuk. Šel jsem jí reklamovat a asi po měsíci mi dali za ni Gigabite 7VT880. Po nainstalování systému a ovladačů jsem zjistil že zvuk je strašně pomalí. Stáhl jsem si tedy ovladače z netu ale stále stejné. Je možné že by byla zvukovka zase k.o. Díky
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

No ak ti mozem poradit tak si kup radsej pridavnu zvukovku. Ja som raz pouzil integrovanu a nikdy viac. V niektorych hrach som mal spomaleny zvuk . Nikdy som neprisiel na to preco tak som kupil pridavnu a nemal som nikdy problem. Viem ze som ti neporadil ale integrovane zvukovky je najlepsie v Biose nastavit na disabled :)
XBOX360
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Shack píše:No ak ti mozem poradit tak si kup radsej pridavnu zvukovku. Ja som raz pouzil integrovanu a nikdy viac. V niektorych hrach som mal spomaleny zvuk . Nikdy som neprisiel na to preco tak som kupil pridavnu a nemal som nikdy problem. Viem ze som ti neporadil ale integrovane zvukovky je najlepsie v Biose nastavit na disabled :)
Já nemel nikdy pri použití dobrych driveru problem z integrovanou zvukovkou :) Ale záleži na typu a hlavně driverech !!!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

Podíval bych se jestli ti to dělá i při tom když připojíš sluchátka nebo jen s reproduktory, pokud jen s reproduktory tak změř jejich impedanci, podobné problémy se ti můžou projevovat pokud jsou nějak HIN.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

Myslim ze idealni by bylo koupit si nejakou zvukovku a problem by byl pryc. Tohle zpomaleni se muze taky stat napr. pri taktovani.
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
Abrams
Nováček
Nováček

Příspěvek od Abrams »

Zkoušel jsem připojovat i sluchátka, ale taky nic. Stou zvukovkou si to nechám jako poslední možnost ještě jim to půjdu obouchat o hlavu.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“