Problém při vypalování dat v NERO 7.5.1.1

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém při vypalování dat v NERO 7.5.1.1

Příspěvek od kotas »

Zdravím, mám problém při vypalování DATOVÉHO DVD (programy, ovladače, utility a češtiny), projel jsem i nastavení ale nic jsem nenašel.. Tahle chyba se mi už kdysi jednou stala (ve verzi 6x), už si nepamatuji jak jsem to vyřešil. Jde o tohle:
když si chci vytvořit datové DVD (vyzkoušeny jak kalsické DVD ISO, tak UDF a několik jiných způspbů), tak mi to před vypalováním hodí tuhle hlášku: DOSLO K CHYBE PRI VYTVARENI NAZVU SOUBORU DLE ISO NEBO JOLIET!
Přidávám i ukázkový screenshot: http://www.casemoding.xf.cz/erornero.jpg
Prosím o radu co to způsobuje, v tomhle odvětví se moc nevyznám, předem děkuji 8)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nemáš tam nějakej dlouhatánskej název souboru nebo adresáře? Jak máš vůbec nastavený ISO...
Bathory
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Bathory píše:Nemáš tam nějakej dlouhatánskej název souboru nebo adresáře? Jak máš vůbec nastavený ISO...
Děkuji, už to jede :-)
Zkoušel jsem jiný free vypalovací soft (CD BURNER XP) a tam jsem zjistil, že složka tapety obsahuje příliš mnoho dlouhé názvy souborů, přejmenoval jsem je a zkusil znovu NERO - a vypalování proběhlo úspěšně!! Na HDD jsem delší dobu shromažďoval data pro vypálení, nevěděl jsem že některý ze souborů má moc dlouhý název včetně "divné" přípony 8)
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“