Ako je to s Torrentom a programami okolo?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ako je to s Torrentom a programami okolo?

Příspěvek od Othrondir »

caute mam jednu otazku. mam shareazu a tu pouzivam na spustanie a stahovanie cez torrenty ktore si stiahnem predtym z nejakej www. Shareaza vyuziva siete Gnutella a Gnutella2. chcem sa opytat ci teda stahuje veci z toho torrentu len od uzivatelov v tychto sietach alebo sa dokaze napojit aj na inych uzivatelov a tahat od nich i ked to je asi blbost nie? tak mi pls niekto vysvetlite ako to je... Ak si stiahnem torrent napr. z www.torrentspy.com tak aky program je najlepsi na torrenty resp. ktora siet? diky

//EDIT: zmena nazvu threadu z ako je to s torrentom a Shareazou na vyssie uvedeny :)
Naposledy upravil(a) Othrondir dne pon 23. říj 2006, 18:44, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

www.utorrent.com na torrenty. síť se u torrentu neřeší, tam záleží na trackeru stejně jako třeba u DirectConnect.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

to znamena ze aj so shareazou ktora sa pripoji iba na tie 2 siete mozem stahovat torrent a pripoji sa to na ten tracker niekde na nete alebo kde to je? :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, nejspíš je to tak, vzhledem k tomu že v každým torrentu je uložená informace o trackeru
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ok diky... a ten uTorrent sa mi potom oplati stahovat? vypliva z tohto ze asi nie ale rad by som ho vyskusal... ak s nim ma niekto nejake skusenosti nech napise...
THX Zomb
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, utorrent je hlavně torrent klient, shareaza je běs kterýmu nevěřím :stern: jestli funguje tak ok, ale vyhodil bych to :oops:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“