zpřístupnění soukromé složky v novém OS

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Gromar
Nováček
Nováček

zpřístupnění soukromé složky v novém OS

Příspěvek od Gromar »

Zdravím, mám takový problém a bylo by fajn, kdyby mi nějaká hodná duše s ním pomohla.
Na disku č. 1 mám nainstalované win xp a v nich svůj profil, kde jsem si svoje dokumenty označil jako soukromé (neviditelné pro ostatní uživatele). Po upgradu počítače jsem na nový disk č. 2 nainstaloval win xp home s tím, že si data z disku č. 1 potom překopíruju. Jenomže to už nejde a když se snažím složku se svým profilem otevřít, tak vyskočí okno, že složka není přístupná a přístup byl odepřen.
Nevíte někdo co s tím?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: zpřístupnění soukromé složky v novém OS

Příspěvek od Dzin »

Gromar píše:Zdravím, mám takový problém a bylo by fajn, kdyby mi nějaká hodná duše s ním pomohla.
Na disku č. 1 mám nainstalované win xp a v nich svůj profil, kde jsem si svoje dokumenty označil jako soukromé (neviditelné pro ostatní uživatele). Po upgradu počítače jsem na nový disk č. 2 nainstaloval win xp home s tím, že si data z disku č. 1 potom překopíruju. Jenomže to už nejde a když se snažím složku se svým profilem otevřít, tak vyskočí okno, že složka není přístupná a přístup byl odepřen.
Nevíte někdo co s tím?
Převezmi práva, když jsi admin tak si je mužeš privlastnit...
Pravý myšák na složku/vlastnosti a dál už budeš vedet...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Gromar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gromar »

Díky :) .
kubykula
Nováček
Nováček

podrobný postup

Příspěvek od kubykula »

Já mám ten samý problém.... ale jako admin to nemohu nikde najít...
bad_messiah
Nováček
Nováček

Re: podrobný postup

Příspěvek od bad_messiah »

btw - jak prevezmes prava, bo ked sa prihlasis ako admin tak to nejde...
CPU: Opteron 144 @ 2.8Ghz 1.58V colled by modded BOX,, RAM: 1GB 466DDR (233Mhz) 2.7V 2.5-3-3-7/2x Corsair 512 XMS/,, MB Epox 9NPA+ nF4 ultra ,, VGA: MSI X1650XT 256 DDR,, HDD:RAID 2xMaxtor 80Gb 7200rpm ,Samsung 320Gb,, DVD-RW LG/Teac...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

v Nastroje->Moznosti slozky->Zobrazeni se odskrtne Pouzit zjednodusene sdileni adresaru
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“