MSI GF 6800GS asi problém stínování

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Vagrant
Nováček
Nováček

MSI GF 6800GS asi problém stínování

Příspěvek od Vagrant »

U novějších her mi místo stínů vykresluje černé plochy (gothic 3) nebo stíny mají velmi hrubé okraje (pán prstenů 2). Pomůže jen zapnutí na max. kvalitu stínování. U standardního nastavení to prakticky nikdy nejde nebo se na to nedá dívat. Ovladače mám nové stažené z Nvidie drivers.
Počítač - destka MSI 945 Platinum,1GB ram. Pokud má někdo stejnou zkušenost nebo Vás něco napádá dejte vědět. Předem díky.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Je karta pretaktovana??
Dela ti to jen artefakty u stinu? V 3D Marku nic? Jen stiny a tot vse?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
poker10
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poker10 »

a ked zapnes maximalnu kvalitu tienov tak ti to uz nejde plynule?? lebo ak ti to ide dobre aj potom, tak by som to velmi neriesil. Skus si este pozret nastavenia grafiky a skus pomenit dake veci, ze ci ti to bude robit aj tak. ak ti to robi nielen na tienoch tak urcite to bude nastavenim.
Vagrant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vagrant »

Karta přetaktována není je to otázka jen stínů
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A zkoušel jsi víc verzi driverů ke grafice ?
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“