HP P1230 nebo IBM c220p

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Wolfie
Začátečník
Začátečník

HP P1230 nebo IBM c220p

Příspěvek od Wolfie »

Potřebuju se rozhodnout mezi těmahle dvěma monitory a to : HP P1230 z nabídky boxed nebo IBM c220p z importer.cz. Podle vseho jsou si dost podobny v kvalite obrazu ten HP má dokonce TCO 03 a nejakej novej NF takze je asi hodne novej,nekde jsem slyšel že jsou dokonce na boxed nepouzity.Na IBM sem zase všude slyšel chválu a je o 2k levnější,ale na ceně nezáleží ( zas tak šetřit nemusím:)) jestli je lepsi to HP tak vemu HP.
Potřeboval bych se ale rozhodnout do pátku,tak díky za rady.

http://aec.cadalyst.com/aec/article/art ... 9&pageID=1
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

HP jsem nevidel, ale C220P mi stoji na stole. Trosku jsem musel doladit jeden roh a musim si koupit lepsi kabel od grafiky, ale jinak velika spokojenost. jedu 1600*1200@85Hz. ve 100Hz uz to nebylo tak ostry jak bych chtel, ale to muze taky delat blbej kabel nebo "kvalita" obrazu GF4Ti. Mensi rozliseni na tom vypada pitome. Nekomu by mohlo vadit, ze nema BNC a USB hub... Kupoval jsem to v device.cz ... jestli ses z brna, tak se klidne prijd kouknout ;
Wolfie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wolfie »

ICE píše:HP jsem nevidel, ale C220P mi stoji na stole. Trosku jsem musel doladit jeden roh a musim si koupit lepsi kabel od grafiky, ale jinak velika spokojenost. jedu 1600*1200@85Hz. ve 100Hz uz to nebylo tak ostry jak bych chtel, ale to muze taky delat blbej kabel nebo "kvalita" obrazu GF4Ti. Mensi rozliseni na tom vypada pitome. Nekomu by mohlo vadit, ze nema BNC a USB hub... Kupoval jsem to v device.cz ... jestli ses z brna, tak se klidne prijd kouknout ;
Z Brna nejsem, ale asi vemu to HP protoze IBM uz importer nema :(
Jo a chci se zeptat jakej kvalitny kabel ? Vsude sem videl jen VGA stineny
ceny stejny vypadaj stejne :?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“