Help - rozchodit střižnu Avid Liquid 7 s Adobe Premiere Pro

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Diabol
Nováček
Nováček

Help - rozchodit střižnu Avid Liquid 7 s Adobe Premiere Pro

Příspěvek od Diabol »

Vážení přátelé,
mám problém rozchodit tuto střižnu s Premiere Pro 2.0. Premiere tuto kartu vesele ignoruje - nenabízí možnost exportu, náhledu, či práci s ní. Jedná se mi hlavně o analogové vstupy a výstupy.

Mám zkušenosti se střižnou Pinnacle System DV500+ s break-out boxem a programem Adobe Premiere 6, kde vše funguje naprosto v pohodě. Postup instalace je takový, že se nejdříve musí nainstalovat Premiere a potom teprve Pinnacle. V opačném pořadí se stane výše uvedený problém. Ale stačí jen přeinstalovat Pinnacle a je to v pořádku - Premiere střižnu "vidí", nabízí její vlastní kodek a nádherně funguje i break-out box - analogové vstupy i výstupy.

Tento instalační postup jsem také aplikoval na výše zmíněnou dvojci - Avid Liquid - Premiere Pro 2.0, ale výsledek byl naprosto nulový - pořád stejné - Premiere Pro 2.0 střižnu prostě nedokáže nalézt - "nevidí ji".

P.S. V aplikaci Avid Liquid, což je střihový program dodávaný s kartou, funguje střižna bez problému.

Potřebuji Premiere - vyhovuje mi daleko lépe, nežli výše jmenovaný Avid.

Obracím se na vás s prozbou, jakým způsobem to rozchodit?
Sempron 2400+ 1,667 GHz, Gigabyte 7VT600P-RZ, 2x512 MB Apacer 400MHz, GF MSI 5700 128-bit - nyní je tam GF6600 GT Leadtek AGP, HDD 40+80 GB ATA 100
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“