ZDROJ ZDROJ ZDROJ a zase len zdroj ....mikidvd píše:Problem so zapinanim PC
Mam dosku GA-7VT600, ATI9600pro advantage 128MB ,
RAM 1x 256MB kingston 1x 256goodram.
Vsetko slapalo rok bez problemov,ale kedze chodim na tyzdnovky prec z domu tak som sa v lete rozhodol, ze pre kadejake burky, budem radsej PC vytahovat zo zastrcky, ked budem dlhsie prec.
No ked som PC po tyzdni zapol tak nenabehol BIOS,ziadne pipnutie,ziadna detekcia grafiky, iba tmava obrazovka. Odpojil som CDromku a HDD, zapol, a bios nabehol.Opat vsetko pozapajal a bolo vsetko v pohode.
No po tyzdni znova ten isty problem,ale nepomohlo ani odpajanie HDD,CDrom, ani vymena RAM, alebo pouzitie len jednej RAM.Potom to nejak zazrakom nabehlo ,ale uz to blbne aj ked to vypnem len Windowsom.Nepomohlo ani nastavanie biosu na default,ani vypinanie a zapinanie z klavesnice.
Az nakoniec metodou "pokus-omyl"som dosiel na to, ze ak prvykrat zapnem a nic nenabehne,tak vytiahnem zo zasuvky na cca 5sekund potom zapnem a v pohode vsetko nabehne :-/
Tak kde bude pes zakopany???
stavil yb som sa o hocico ze ked tam das novy zdroj tak sa vsetky problemy stratia .
taketo priznaky ma uz pokazeny zdroj ked ho musis vypnut zo siete a az na druhy krat ti nabehne PC .