Zdravím všechny. Potřeboval bych od Vás poradit. Jistě se mezi vámi najdou odborníci (já jím nejsem) a poučí me o chlazení a oběhu vzduchu v počítači.
Budu si pořizovat Case: Antec P150
Má 2 místa na přední 92mm ventilátory (uvažoval jsem o nexus real silent fan) a jeden zadní 120mm (tam jsem chtěl umístit noctua NF-S12).
Je to dobrý výběr?
Chtěl jsem mít procesor (Conroe E6300) chlazen pasivně (asi thermalright ultra 120 nebo scythe ninja) a grafika gigabyte se silent pipe2.
Nevím jak ty přední a zadní ventilátory vyvážit. Aby se tan nějak nehromadil vzduch. Je možné tuto sestavu uchladit temi ventilátory? Nebudou dělat velký hluk? Jde mi o tichou sestavu. Na vodní chlazení celého kompletu nemám prachy.
Ještě ohledně noctua NF-S12 nevím jestli zvolit tu 800otáčkou verzi nebo tu vyšší myslím že je 1200otáčková. Aby to prostě bylo v rovnováze s nexusama a pohodově to chladilo cely systém.
Děkuji.
Prosím o radu: Tiché chlazení a oběh vzduchu v PC
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- kolaricek
- Nováček

-
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LGA
- Začátečník

Re: Prosím o radu: Tiché chlazení a oběh vzduchu v PC
Kompresor ani vakuovou pumpu pomoci vetraku opravdu neudelas.kolaricek píše: Nevím jak ty přední a zadní ventilátory vyvážit. Aby se tan nějak nehromadil vzduch. Je možné tuto sestavu uchladit temi ventilátory? Nebudou dělat velký hluk? Jde mi o tichou sestavu.
Děkuji.
Ticha sestava=hlavne tichy HDD, ten v PC vetsinou nejvic rve.
- poker10
- Začátečník

-