problem se ctenim CD u LG GSA-4163B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kubajs
Začátečník
Začátečník

problem se ctenim CD u LG GSA-4163B

Příspěvek od kubajs »

Dobry den,
chtel bych Vas poprosit o radu ohledne vypalovacky LG GSA-4163B, spis necte nez cte vypaleny cd. Dvd precte ok. Ty cd co neprecte (jednotka nenalezena) tak jsem vypaloval starou vypalovackou, tu uz nemam. Zkousel jsem Clean pack a kdyz jsem z toho zapnul driverclean tool, tak to hodilo no drivers found. Tak tam asi zadny nemam. Ovladac ve spraci zarizeni ale je, ale to asi obycejny pri instalaci win.
Nevim jesti je spatna, vypalil jsem cca jen 30 cd a 10 dvd a nebo mi urcite chybi ovladace......a kde bych je mohl stahnout, nejak jsou to nedohledal.
Diky moc za pomoc.
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Nekdy ma i problem precis vypalene cd od kamosu. Jinak vcera jsem vypaloval dvd a vse ok, i ho to pak precetlo. Ale ty cd.........
Diky
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ak si to takto vyberá tak je to asi optika, ale skús ju v inom PC prípadne nový firmware. Odkedy ti to robí, už nová alebo to zrazu začalo ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Josko píše:Ak si to takto vyberá tak je to asi optika, ale skús ju v inom PC prípadne nový firmware. Odkedy ti to robí, už nová alebo to zrazu začalo ?
Zdar,
dobra zprava. Tedka jsem pres pctuning nasel odkaz na upgrade firmw. Mel jsem tam verzi A100 a aktualizoval jsem na AN16. Tedka to slape. Nacitam i stary cd a ok. Nevim jak dlouho to vydrzi, snad do pristi aktualizace.
Jinak jak ses ptal, na zacatku to slo, ale casem jsem sem tam nemohl neco precist. Diky za ochotu radit :wink:

Problem vyresen.
Jeste ze je tu pctuning :)
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

Hmm, tak jsem to zakriknul. Uz to zase shiti, ale dvd to precte napoprvy. Kdyz cte cd, tak to taky dlouho trva jako u cteni dvd, ale pak to napise ze v jednotce neni disk, dam ok a pak jeste jednou to zkusim nacist a pak to de, ale trva to.....
Mam ji pres 2 roky, vyhodit a koupit jinou, ale jakou? Nevite ?.....
Diky
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Diky
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 3112bdb4a3
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
kubajs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kubajs »

sonoluca píše:
Diky
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 3112bdb4a3
Diky za link. Jinak dekuji ze jsem neskoncil na smetisti s duplicitnim tematem. Uz se ohlizim o nove dvd rw.
zdar
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“