problem se ctenim CD u LG GSA-4163B
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kubajs
- Začátečník

-
problem se ctenim CD u LG GSA-4163B
Dobry den,
chtel bych Vas poprosit o radu ohledne vypalovacky LG GSA-4163B, spis necte nez cte vypaleny cd. Dvd precte ok. Ty cd co neprecte (jednotka nenalezena) tak jsem vypaloval starou vypalovackou, tu uz nemam. Zkousel jsem Clean pack a kdyz jsem z toho zapnul driverclean tool, tak to hodilo no drivers found. Tak tam asi zadny nemam. Ovladac ve spraci zarizeni ale je, ale to asi obycejny pri instalaci win.
Nevim jesti je spatna, vypalil jsem cca jen 30 cd a 10 dvd a nebo mi urcite chybi ovladace......a kde bych je mohl stahnout, nejak jsou to nedohledal.
Diky moc za pomoc.
chtel bych Vas poprosit o radu ohledne vypalovacky LG GSA-4163B, spis necte nez cte vypaleny cd. Dvd precte ok. Ty cd co neprecte (jednotka nenalezena) tak jsem vypaloval starou vypalovackou, tu uz nemam. Zkousel jsem Clean pack a kdyz jsem z toho zapnul driverclean tool, tak to hodilo no drivers found. Tak tam asi zadny nemam. Ovladac ve spraci zarizeni ale je, ale to asi obycejny pri instalaci win.
Nevim jesti je spatna, vypalil jsem cca jen 30 cd a 10 dvd a nebo mi urcite chybi ovladace......a kde bych je mohl stahnout, nejak jsou to nedohledal.
Diky moc za pomoc.
- kubajs
- Začátečník

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak si to takto vyberá tak je to asi optika, ale skús ju v inom PC prípadne nový firmware. Odkedy ti to robí, už nová alebo to zrazu začalo ?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- kubajs
- Začátečník

-
Zdar,Josko píše:Ak si to takto vyberá tak je to asi optika, ale skús ju v inom PC prípadne nový firmware. Odkedy ti to robí, už nová alebo to zrazu začalo ?
dobra zprava. Tedka jsem pres pctuning nasel odkaz na upgrade firmw. Mel jsem tam verzi A100 a aktualizoval jsem na AN16. Tedka to slape. Nacitam i stary cd a ok. Nevim jak dlouho to vydrzi, snad do pristi aktualizace.
Jinak jak ses ptal, na zacatku to slo, ale casem jsem sem tam nemohl neco precist. Diky za ochotu radit
Problem vyresen.
Jeste ze je tu pctuning
- kubajs
- Začátečník

-
Hmm, tak jsem to zakriknul. Uz to zase shiti, ale dvd to precte napoprvy. Kdyz cte cd, tak to taky dlouho trva jako u cteni dvd, ale pak to napise ze v jednotce neni disk, dam ok a pak jeste jednou to zkusim nacist a pak to de, ale trva to.....
Mam ji pres 2 roky, vyhodit a koupit jinou, ale jakou? Nevite ?.....
Diky
Mam ji pres 2 roky, vyhodit a koupit jinou, ale jakou? Nevite ?.....
Diky
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 3112bdb4a3Mam ji pres 2 roky, vyhodit a koupit jinou, ale jakou? Nevite ?.....
Diky
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Pioneer DVR-112 1.22
- kubajs
- Začátečník

-
Diky za link. Jinak dekuji ze jsem neskoncil na smetisti s duplicitnim tematem. Uz se ohlizim o nove dvd rw.sonoluca píše:http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 3112bdb4a3Mam ji pres 2 roky, vyhodit a koupit jinou, ale jakou? Nevite ?.....
Diky
zdar