problém s GF 6600 TD na starším počítačí

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém s GF 6600 TD na starším počítačí

Příspěvek od kaimaster »

kámoš má tuhle sestavu
http://wwww.svetluska.kvalitne.cz/sestava.jpg
a dělá mu to tohle:
http://wwww.svetluska.kvalitne.cz/artefakt.jpg

a to snad u většiny her, ovladače zkoušel různý, akorát má starej monitor, kterej nepodporuje 1024x768, + má ten celeron starej,+ nemá nainstalovaný servis packy ani jedničky. No a tu GK GF 6600 TD se mu snažím prodat. Tak se ptám jestli někdo nevíte čím by to mohlo jít, třeba takovýho DOOMA 3 rozchodí v poho ale ostatní hry hážou artefakty.

díky předem za odpověďi
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkoušel čistou instalaci systému ? To začalo jen tak z ničeho nic ? Kartu měl novou, nebo je kupovaná z druhé ruky ? Teploty jsou ok ?

Zkusil bych odinstalovat grafiku i drivery k MB a znovu nainstalovat v pořadí MB + GK.

Hm, ta sestava není moc přesná. Co má za MB ? Podporuje AGP 8x ? Imho teda ještě ne ...
Goldnoob team proud member!
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

nemá ovladače od desky, všechno má defaultní xpečkový, tak je možný že by to bylo těma ovladačema desky. Akorát je divný že mu doom 3 jde bez chyb ( artefaktů ) jde a starší hry ne.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman.cz »

Tohle se mi stávalo také... vyřešil to downgrade na ovladače 44 :sad: Ale pak mi to od 75 jelo zase normálně... ale já mám 6800GT

Jinak ty ovladače od desek jsou taky možností... hlavně AGP od desky..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

takze karta běží na 2x AGP a má běžet na 8x. Kámoš neví jak to nastavit, řeším to s ním přes icq, ale má desku, která by měla zvládat aspoň 4x. Myslíte, že by to mohlo být tím? Říkám doom 3, mortal kombat 4 mu jede, ale gta san andreas a třeba collin 5 = artefakty. Dále jsem myslel, že by to mohlo být openGL, takže pošachovat něco v RIVA TUNERU, ale nevim no..
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

kaimaster píše:takze karta běží na 2x AGP a má běžet na 8x. Kámoš neví jak to nastavit, řeším to s ním přes icq, ale má desku, která by měla zvládat aspoň 4x. Myslíte, že by to mohlo být tím? Říkám doom 3, mortal kombat 4 mu jede, ale gta san andreas a třeba collin 5 = artefakty. Dále jsem myslel, že by to mohlo být openGL, takže pošachovat něco v RIVA TUNERU, ale nevim no..
rychlost AGP muze nastavit bud v biosu, nebo primo v ovladacich (mozna po odemknuti Coolbits, takze stahnout, spustit, jit do ovladacu zalozka "nastaveni AGP")
---
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“