ASUS-instalacia windowsu XPH

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
gorgos
Nováček
Nováček

ASUS-instalacia windowsu XPH

Příspěvek od gorgos »

Zdravim, potrebujem poradit ako nahodit na novo windowsXPH na notebooku Asus. Dostal som virus, podarilo sa mi zformatovat disk ale nedokazem nanovo nahodit original windows, zatial tu mam iny ale zasa z toho mi nechce nanovo zformatovat, problem je v tom ze tu mam NTFS. Pri asusoch je chraneny disk RECOVERY na ktorom by mali byt preddefinovane data uz od vyroby, ale neviem, ci sa vobec daju neako vyvolat. Mam k nemu len Recovery cd-rom a ten nechce nabootovat. Neviem vobec co s tym.

MS-Dose mi pise ze nemozno zformatovat, pretoze disk je pouzivany, a potom mi napise, ze disk je uzamknuty. Nechapem tomu, na inych pocitacoch to normalne ide.

Pri bootovani z Recovery cdromu mi nechce prejst cela instalacia, preto to asi potrebujem znova naformatovat ale neviem ako.
Naposledy upravil(a) gorgos dne pát 27. říj 2006, 22:55, celkem upraveno 2 x.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Môžeš sem dať popis ako nechce spolupracovať, teda čo to presne robí ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
gorgos
Nováček
Nováček

Windows

Příspěvek od gorgos »

Tak sa mi to predsa len podarilo spravit pomocou Partition Magic, kde stacilo zadat bootovat z Recovery disku (chránený disk u Asusov) je to haluz, stacilo by keby bola takato polozka v Biose, a nebol by ziaden problem.

Dikyy aj tak Gorgos
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“