Gothic III
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
- shadow
- Středně pokročilý

suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Po aplikaci patche 1.08 mi se mi vůbec neloadne save a ani novou hru nespustím. Prostě to začně loadovat, loading bar je na konci, ale nic se neděje. Při přepnutí do Windows mi to háže následující hlášku:

Nevím, zda to není zase tím, že jsme instaloval ty jiné tages drivery, než jsou dodávané se hrou, nicméně před instalací tohoto patche hra s nimi normálně šla, takže si nemyslím, že to je tím.
Před instalací patche jsem no-cd odstranil, a nahrál opět originální soubory ze zálohy, takže tím to také nebude.
Je to prostě SUX programming, SUX quality assurance, a je to totálně o nervy. To proti tomu zlatá Bethesda, nikdy jsem si neříkal, že zrovna o této firmě to bud říkat, ale prostě toto je vrchol.
Nevím, jestli to je tou ochranou, nebo prostě zmršenou technickou stránkou, zmršeným naprogramováním, nebo vším dohromady, ale toto je opravdu o nervy..
Jdu si dát něco jiného ..
edit: když dám přerušit, tak mi to hodí tuto nádheru:

Podotýkám, že s jinými hrami nemám problém. A systém mám jinak rockstable.
Po aplikaci patche 1.08 mi se mi vůbec neloadne save a ani novou hru nespustím. Prostě to začně loadovat, loading bar je na konci, ale nic se neděje. Při přepnutí do Windows mi to háže následující hlášku:

Nevím, zda to není zase tím, že jsme instaloval ty jiné tages drivery, než jsou dodávané se hrou, nicméně před instalací tohoto patche hra s nimi normálně šla, takže si nemyslím, že to je tím.
Před instalací patche jsem no-cd odstranil, a nahrál opět originální soubory ze zálohy, takže tím to také nebude.
Je to prostě SUX programming, SUX quality assurance, a je to totálně o nervy. To proti tomu zlatá Bethesda, nikdy jsem si neříkal, že zrovna o této firmě to bud říkat, ale prostě toto je vrchol.
Nevím, jestli to je tou ochranou, nebo prostě zmršenou technickou stránkou, zmršeným naprogramováním, nebo vším dohromady, ale toto je opravdu o nervy..
Jdu si dát něco jiného ..
edit: když dám přerušit, tak mi to hodí tuto nádheru:

Podotýkám, že s jinými hrami nemám problém. A systém mám jinak rockstable.
show must go on..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

ctes na 100% moje slovaFlegy píše:jeste ke grafice: me prave ta priroda pripada takova az moc bartevna..moc syte barvy... navic veci jako HDR podle me v 90% her vypadaj priserne... spis by se meli soustredit jak zvernit "sedost normalniho vsedniho zivota"
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
njn.. imho protoze napr v HL2... kdyz cumis na monitor v realu..nevidis milion odlesku sily slunce ... kdyz je ozarenej jen zarovkou
...njn s tim asi nic neudelame.. spis by meli jit stylem zrealnen stinu do te miry, aby vystihly dobre povrchy teles,presne odrazy svetla a hlavne jeho intenzitu..pak by to nemelo chybu...
- wallot
- Středně pokročilý

-
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ako vidim novy patch sa neoplati instalovat po precitani negativnych pripevkov na oficial. stranke kde sa stazuju AI rovnako sprosta,perfomance zevraj dokonca horsia,bugy ostali tie iste ako SAVE bug a milion ostatnych,dokonca zostali tie iste bugy ako som uz pisal ze vypadne cela krajina a atd .... naozaj neviem naco je tento novy patch .... tomuto sa moze povedat HANBA !!! a sam ho nebudem skusat kde niektory po naistalovani noveho patcha prisli o SAVE!!! .....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- wallot
- Středně pokročilý

-
no me to treba jeste pred patchem 2 spadlo a pak se to nechtelo spustit s haskou chyba game.dll a musel sem to reinstalovat ale jinak patch2 aspon resi kusi a bugu je tak nak jinak stejne. AI to trosku resi. nekteri mobove me dele pronasleduji
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- shadow
- Středně pokročilý

HEAD: Service Packem 2 to není, už jsem ho nainstaloval, a dělalo to s ním to samé. Pomohl až reinstal hry před pár minutami /u mě už druhý/. Zatím to raději zkouším bez žádného patche...
edit: tak jsem přežil tu první bitku, ta je skutečně hw šíleně náročná, že to dokáže člověka úplně odradit a znechutit, ale když jich člověk pár těch orců killne, tak už se to zdá relativně v pohodě... na poměry Gothicu 3 na medium detaily v 1024x768...jeste si s tím pohraju, a pokusím se tomu dát šanci
.
Uvidím zítra, zda si nedělám falešné naděje
.
jinak zkouším to hrát s TuneUP MemOptimizerem /součástí TuneUP Utilities/.
edit: tak jsem přežil tu první bitku, ta je skutečně hw šíleně náročná, že to dokáže člověka úplně odradit a znechutit, ale když jich člověk pár těch orců killne, tak už se to zdá relativně v pohodě... na poměry Gothicu 3 na medium detaily v 1024x768...jeste si s tím pohraju, a pokusím se tomu dát šanci
Uvidím zítra, zda si nedělám falešné naděje
jinak zkouším to hrát s TuneUP MemOptimizerem /součástí TuneUP Utilities/.
show must go on..
- kooi
- Nováček

Oplati sa sledovat forum na world of gothic (anglicke je trochu chudobnejsie nez nemecke ale tiez sa oplati), napriklad je tam teraz takyto thread v ktorom rozoberaju tweakovanie .ini suborov s cielom zlepsit performance - a vraj uspesne (som este neskusil):
http://forum.worldofplayers.de/forum/sh ... p?t=152228
Takisto tam (na anglickom) pribudli dalsie prelozene odpovede od PB preco je G3 taky "rozporuplny". Zacalo mi ich (PB) uz byt luto, evidentne sa snazili co mohli, len im to jaksi prerastlo cez hlavu a potrebovali by asi este pol roka.
Dalej, s cielom zlepsit performance (ja naivny hlupak) som si nasiel a stiahol zo siete no-dvd "patche", pri jednom mi g3 nesiel ani spustit (asi mi to len nainstalovalo nejakeho trojana ...
) avsak ten druhy zabral, netreba DVD, ziadne bugy ale ani ziadne ocakavane performance zlepsenie !!! Tak ma napada, ze za ten biedny vykon asi nemoze ta dvojita ochrana ale to je jednoducho nedoladene a zaroven mam naprd graf. kartu.
Takisto tam (na anglickom) pribudli dalsie prelozene odpovede od PB preco je G3 taky "rozporuplny". Zacalo mi ich (PB) uz byt luto, evidentne sa snazili co mohli, len im to jaksi prerastlo cez hlavu a potrebovali by asi este pol roka.
Dalej, s cielom zlepsit performance (ja naivny hlupak) som si nasiel a stiahol zo siete no-dvd "patche", pri jednom mi g3 nesiel ani spustit (asi mi to len nainstalovalo nejakeho trojana ...
Naposledy upravil(a) kooi dne sob 28. říj 2006, 01:31, celkem upraveno 1 x.
MB: Gigabyte EP35 DS4 | CPU: C2D 8400 3,0@3,6 Ghz, Noctua U9 | RAM: 4 GB Corsair CM2X2048-6400C4DHX, CL4,4,4,12 - 2,1V | VGA: Leadtek GF 8800 GTS 512 | HD: Hitachi HDP725025GLA380 250GB + Seagate ST3500320AS 500GB | DVDRW: Pioneer DVR 111 | Case: Chieftec Aegis | Display: LCD 22" Iiyama PL2206W
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... tweakovanie ini suboru som uz skusal a vzdy ked som tam nieco upravil podla navodov mi G3 isiel ovela lepsie ale asi o 5 min mi spadol a vyhodil chybu engine.dll chyba+Gothic3.exe chyba a nieco s pamatou jednoducha taka tabulka ale najvacsi problem ju bol vypnut lebo cele to bolo zmrznutekooi píše: thread v ktorom rozoberaju tweakovanie .ini suborov s cielom zlepsit performance - a vraj uspesne (som este neskusil):
... takze u mna ani ini tweakovanie nefunguje ... Naozaj tato hra SUX a je velky SH*T ... uz nemam na to nervy .... napriklad dnes som defragmentoval disk cely den a nic to nepomohlo ... tato hra patri na smetisko ...
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- wallot
- Středně pokročilý

-
No me tweakovani nic moc nezmenilo. s vykonem nejsou problemy. zatuhnuti obzvlaste pri ukladani pozice zpusobuji kolaps celeho systemu vcetne BSOD pri naslednem restartu a je nutne zpoustet posledni funcni konfiguraci ci jeste jeden restart. nato ze je to cistej system 2 dny po instalaci docela brutus.
a to jeste tejden musim prezit nez vyjde NWN2 ach jo
a to jeste tejden musim prezit nez vyjde NWN2 ach jo
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Otrasná hra nemám slov, proste zmrsena skoro vo vsetkom, nelogicnosti v pribehu, prasa vas zabije na lvlu 40, grafika oblivionu je podla mna o dooost lepsia a tie bugy
mam taky dojem ze tato hra so svojimi bugmy pokori Windows
chapete niekto ako mohla dostat 9/10 www.doupe.cz
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI= ... THIC%2A%22
Absolutny vysmech do tvari hracov, pozrite si testovani konfiguraciu hrali to s 5GB RAM a quick save tfrval viac nez 10sekund a ze kral se vratil
lol
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI= ... THIC%2A%22
Absolutny vysmech do tvari hracov, pozrite si testovani konfiguraciu hrali to s 5GB RAM a quick save tfrval viac nez 10sekund a ze kral se vratil
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsou lamy, kdyz je da na 40LVL prase
Ja jsem ted na 52LVL a klidne dam 10 prasat najednou...Hra je slusne vyvazena.
A ten clovek co tam hru porad kritizuje je nakej dmnt z oblivion fora.Ostatnim se hra libi
Taky jsi tam psal, ze graficky vypada hra strasne.Jako 2 roky stara hra...Hm tak se podivej sem.Hodil jsem tu tunu screenu a jestli budes tvrdit, ze G3 vypada hnuste tak si zajdi k vocari
A ten clovek co tam hru porad kritizuje je nakej dmnt z oblivion fora.Ostatnim se hra libi
Taky jsi tam psal, ze graficky vypada hra strasne.Jako 2 roky stara hra...Hm tak se podivej sem.Hodil jsem tu tunu screenu a jestli budes tvrdit, ze G3 vypada hnuste tak si zajdi k vocari
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Flegy píše:nez cokoli budes tvrdit o grafice, podivej se na ty low-poly modely,premrsteny HDR a nektery textury![]()
ehm G3 nema ani HDR ale obycajny BLOOM
- izuel
- Začátečník

-
Podporu ze strany zákazníku by si tato hra určitě zasloužila ,měla by se na druhou stranu ocenit ta omluva na tiscali,kterou napsali,wono když docházejí prašule, tak se prostě neda držet hra pořád pod pokličkou a optimalizovat a optimalizovat !prostě vydat ,"prodat" nějaký kopie a dál vyvíjet!! A navíc aby všichni nebyli zloději, zvlášť ty bys toto sente neměl napsat ?Sentenced píše:
Hry tohodle typu si podle me nezaslouží podporu ze strany zakazníků, nedovedu si predstavit jak to může nekdo hrat na opravdu "průmerném českém herním PC", který je asi jeste dost pode mnou zminovanym průmerem nahore
ps:nechápu ,že vůbec plno lidí se tím tak zaobírá když to z devadesáti procet každej ukradne a brečí ! jak mu to nechodí ! fakt nehoráznost ,měli by se někteří nad sebou zamyslet, místo toho fňukání a nesmyslných debat no to jsme my češi