Project: NOS

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

A z čeho je vyrobená a jak tlusté má stěny? jen doufám že sem i povede sehnat něco podobného na expansku :-\
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Nevím jak je to tlustý, ale je to plech. A podle pevnosti to vypadá na nějakej dost silnej.
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Pekna lahev skoda ze sem ji driv taky nevydel ale asi by mi to stejnak neladilo s barvou :) jinak sry ze sem nic od ty doby neukazal ale cekam na vejplatu abych moch koupit primou brusku a vetraky atd takze az bude frezka pustim se do predku
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

S tou barvou nevím. V reálu vypadá velice podobně té tvé jak ji máš na fotkách. Ale zase záleží jak potom vypadá tvoje v reálu.
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

2 SS_Rambo: Tyto lahve znam sou dělany jako termosky a tudíž jsou dvouvrstvé.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Galliano
Nováček
Nováček

Příspěvek od Galliano »

ZdenekSveda píše:a když jsem tak s mladou procházel drogérku, tak...
:D
Předpokládám že ji máš z Rossmana, taky jsem ji tam viděl.
Omlouvám se za OT ale v Rossmanu se dají vůbec najít super věci. Já jsem tam pořídil super odhlučňovací hmotu, která původně měla sloužit jako podložka pro klečící zahrádkáře. JE to něco jako karimatka ale 3x tak silná.
Konec OT.
Homer: I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Galliano píše:
ZdenekSveda píše:a když jsem tak s mladou procházel drogérku, tak...
:D
Předpokládám že ji máš z Rossmana, taky jsem ji tam viděl.
Omlouvám se za OT ale v Rossmanu se dají vůbec najít super věci. Já jsem tam pořídil super odhlučňovací hmotu, která původně měla sloužit jako podložka pro klečící zahrádkáře. JE to něco jako karimatka ale 3x tak silná.
Konec OT.
Jojo, přesně tak.
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Tak sem si dneska koupil ferma 160 a snad uz zejtra zacnu neco delat jinak sem se chtel zeptat jestli nekdo nema skusenosti s tim prislusenstvim jestli de rezat plast nebo si musim jeste prikoupit nejakej kotoucek??
Galliano
Nováček
Nováček

Příspěvek od Galliano »

klimma píše: jestli de rezat plast nebo si musim jeste prikoupit nejakej kotoucek??
Plast řež vrtákem, jako bys řezal máslo...
Homer: I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

Galliano píše:
klimma píše: jestli de rezat plast nebo si musim jeste prikoupit nejakej kotoucek??
Plast řež vrtákem, jako bys řezal máslo...
jj, plast jde vrtakem nadherne, jeste doplnim ze ja ho tak rezu na 3jku :wink:
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

tak dik ja uz sem to rozrezal tema kotouckama :) priste to zkusim, jinak predek je ted zakitovanej a cekam az ztvrdne abych moch zacit brousit a zase kitovat
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Tak pomalicku porad delam a tady sou nejaky fotky

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jinak jeste nevim co preste nevim co krom tlacitek vrazit mezi mechaniku a turbinu prijde mi to moc prazdny tak jestli o necem vite tak reknete vubec nic me krome lcd nenapada a to se mi tam tolik davat nechce
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

No sláva... už jsem myslel, že jsi se na ten mod vykašlal... Co to je za turbínku? Lépeřešeno, to je 80 nebo 120 fan? A teď otázka... Ten kužel na fanu se dá zvolit opravdu přesně na ten fan nebo se musí vybírat jen z určitého spektra průměrů ? Jinak mezi mechaniku a turbínku bych podstrčil nějakej zajímavej tvar který by nějak dokresloval styl modu a třeba plnil i nějakou funci...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

dR@gon píše:Ten kužel na fanu se dá zvolit opravdu přesně na ten fan nebo se musí vybírat jen z určitého spektra průměrů ?
Ne ne, to je jen tak pridelany na stredu, prumer muze byt i vetsi nez stredovy kruh vetraku, ale nesmi byt mensi, kdo si s tim vyhraje tak to udela presne na velikost :)
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Mno ja na to nekaslu ale jaksi neni moc casu a kdyz ho mam tak se zaseknu na tom ze sem treby vyplejtval plnic a tak :) jinak turbina je udelana z kvetinace a plastovy okapovy trubky je to 120
s tou spickou je to slozitejsi ja kupoval ti nejlevnejsi za 38Kc ale ona vypada takle
Obrázek
Obrázek
takze ja sem si musel merit ten predni kus a jeste sem ho ze stran trochu zmensoval ale to byla moje chyba byl tam i mensi kterej by padnul asi presne
_kokes_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _kokes_ »

a kde jsi ji kupoval plz?
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

mno ja ji kupoval v kontaktu protoze tam prodavaj modely letadel takze asi ji koupis v nejaky modelarstvi
Johny_knoxvile
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny_knoxvile »

To bude pěkně chladit:-D
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Pokračuješ ještě? Zdá se mi to jako zajímavý mod docela rád bych viděl další pokroky. . .
Galliano
Nováček
Nováček

Příspěvek od Galliano »

přidávám se! Taky mě zajímá pokrok!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“