Program na testování

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

Program na testování

Příspěvek od Airm@n64 »

Potřeboval bych nějaký program co testuje zakladni desku procesor a operacni pamet,ale je tu jeden problem musi jit spustit z diskety :( pac pri kazdych instalacich windovsů se mi to sekne různě při 35 minutách před konecem někdy při 7 .Kousne se to a obraz zustane zamrzlý.a musim vypnout pc natvrdo .

sestava CELERON 433mhz 3x 64MB sdram VGA ATI RAGE 128GL 16MB HDD 3,2GB

Pls poraďte někdo jakým programem to otestovat.může to být kondenzátory na desce sou trochu nafouklý :( :(
Děkuji za každou radu :) Instaloval sem Win XP
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Priamo dosku neotestuješ, ale môžeš pamäti memtestom, ak sú nafúknuté kondenzátory tak je to pravdepodobne úplne kaput a treba ich vymeniť.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Airm@n64 »

Josko píše:Priamo dosku neotestuješ, ale môžeš pamäti memtestom, ak sú nafúknuté kondenzátory tak je to pravdepodobne úplne kaput a treba ich vymeniť.
jako třeba odpájet a dat tam ten stejnej typ?A nemuže se nic stim stát?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

1) rozhodně bych to nezkoušel trafopájkou
2) asi bych to vůbec nezkoušel (rozhodně ne, bez mnohaletých zkušeností s elektrotechnikou)

Těma kondenzátorama to bejt může - moc velkej proud s nima zatočí, až jednoho krásného dne explodují. U tak staré desky je to víc než pravděpodobné.

Jinak memtest je klasika, ale ten zámrz mluví sám za sebe. Z dob, kdy jsem měl Celeron 500A mendocino ale vim, že Win XP na něčem takovym žádná sláva...
Burn in hell.
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Airm@n64 »

Teuzz píše:1) rozhodně bych to nezkoušel trafopájkou
2) asi bych to vůbec nezkoušel (rozhodně ne, bez mnohaletých zkušeností s elektrotechnikou)

Těma kondenzátorama to bejt může - moc velkej proud s nima zatočí, až jednoho krásného dne explodují. U tak staré desky je to víc než pravděpodobné.

Jinak memtest je klasika, ale ten zámrz mluví sám za sebe. Z dob, kdy jsem měl Celeron 500A mendocino ale vim, že Win XP na něčem takovym žádná sláva...
Ja pravě nevim jestli to je sto procentně těmi kondenzátory.Tak právě neznám žádnej test základní desky..ktery by určil právě,že to jsou kondenzátory
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“