Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

Thellwin píše:
A nakonec poslední varování pro všechny - cracky se tu řešit nebudou, každý další takový post, už nebudu upravovat, ale rovnou poletí pryč. A navíc bude oceněno žlutou. Varoval jsem tady minimálně 2x.

Tak snad to od této chvíle půjde ...
No newim newim ! Od té doby cos to napsal se to děje stále, ale zase se to řeší a karty nic? tééda ,ten pořádek si fakt zjednej ! :wink:
Rodeo65
Začátečník
Začátečník

patch

Příspěvek od Rodeo65 »

Tak je venku novej patch na 1.08. Zkousel ste ho nekdo? zajimalo by me jestli vylepsuje plynulost hry a stabilitu. A jake jsou vase nazory na tento patch. Jen bych chtel rict ze je vydan tusim o 2 tydny drive nez byl planovan. Rikalo se ze vyjde dalsi patch po vydani prvniho nekdy kdy vyjde G III v USA. A ejhle uz je tu dalsi, tak doufam ze za par tydnu tu mame dalsi vylepsovatko :-D
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: patch

Příspěvek od wallot »

Rodeo65 píše:Tak je venku novej patch na 1.08. Zkousel ste ho nekdo? zajimalo by me jestli vylepsuje plynulost hry a stabilitu. A jake jsou vase nazory na tento patch. Jen bych chtel rict ze je vydan tusim o 2 tydny drive nez byl planovan. Rikalo se ze vyjde dalsi patch po vydani prvniho nekdy kdy vyjde G III v USA. A ejhle uz je tu dalsi, tak doufam ze za par tydnu tu mame dalsi vylepsovatko :-D
tys to tady asi necetl co . patch 1.08 se tu od vcerejska resi a zpusobuje mnohem vic padu. (trebas patchem 1.01 mi hra nikdy nespadla ale s novym tak jednou za hodku a pul musim udelat restart)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

sry ze trochu menim tema, ale mam mensi dilema.ohledne vyvoje postavy.poprve hraju za fightera,no a prave kdyz to tak rozeberu, tak abych neprohloubil ve skillpointech tak bych moh jet normalne mec stit a kuse, nebudu muset potom vkladat do hunting skillu.jenze jak to tak vidim, behem boje az na to ze je silna je kuse fakt jako k nicemu, vzdy ji zacne natahovat znova a nez ji zanda tak nestihnu prehodit zbrane a bum sem dead.nybrz luk je naprosto vybornej.no a pak je tu dalsi alternativa jet doubleweapon (tam se vrazej hunting pointy) a teda i luky.tak proste bud tahle kombinace nebo mec stit kuse a vylepsovat poradne veci jako je kovarstvi alchymie a tak...kamos rika ze doubleweapon je prej supr, nevim jak se vyviji dal hra se stitem...co myslite?uz mam prave naucenou kusi a stit, jako 10B to se da jeste vyvratit, ale jestli je ten stit pozdeji dobrej tak to tak necham.protoze pak mit hunting pointy a nemit doubleweapon je k nicemu
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tema nemenis konecne diskuze o hre :)

No ja jedu skoro vse a jsem v pohode.
Ted jsem na lvl asi 35
Silu mam 265, hunting 160 a umim jak mece na max, tak large weapons, kusi, luk co to slo, boj se dvema zbranema
30 bodiku mam ve zlodeji na odemykani lepsich truhel a vykecavani se z problemu, alchymii na healing pointy
samozrejme hunting zvirat a monster.
tech 5 bodiku za kazdej perk je vklidu jen mam malo zivotu a staminy ale to brzo vylepsim.

zvirata a mostra jedu z dalky, orky a lidi v pohode vrazdim dvema meci

kuse s patchem 1.08 uz je uplne v pohode jelikoz se rucne natahuje takze po vystreleni muzes prehodit zbran

momentalne sem zaseklej v MORA DUN jelikoz mi zbejva este 10 reputace aby me pustili ke Gonzalesovi. asi to tam vyvrazdim stejne jako orci tabory okolo :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jsem na 57LVL a jedu klasicky mec+stit+kuse.
Mam 950 zdravy, 380 silu.Samozrejme mistr mece, stitu a kuse.
Doporucuju kusi je daleko lepsi, nez luk.Ted mam jednu s DMG 190 :) Trola dam na cca 5 ran....Stit se hodi pro obranu a zvysuje staty zbroje.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

HEAD kde si akoze hodil tie screeny?? :roll:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Na strane 13 :wink:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

:( Ja na strane 13nic nevidim je tam napisane ze par screenov ale nic tam pod tym nieje ziaden link ani nic. a Inak moze to byt v jadre skvela hra , ale nechapem ze vsetci ospevujete grafiku, ked nema ani HDR ani antialiasing pokial viem na zivo som ju moc nevidel ale zatial som nevidel ani jeden screen kdeby sa mi grafika pacila, vsade bola az prilis ostra kontrastna v dialke rozmazana a postavicka mala moc hranate rysy
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Po zapnutí 2x FSAA v ovladačích: :roll:

Obrázek
show must go on..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ale neviem ak ta volba nieje v hre mozno to ta hra nepodporuje ja ked zapnem aj 8xAA v ovladacoch tak v Devil May Cry 3 to asi ani nepoznam a to mam zrak velmi dobry :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

MichiGen píše::( Ja na strane 13nic nevidim je tam napisane ze par screenov ale nic tam pod tym nieje ziaden link ani nic.
Vypni firewall a zapni si aby se ti zobrazovali obrazky

:)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tak jsem si tuhle hru půjčil od kámoše kterýmu se nehejbe vůbec, o to víc mě dostalo když já mám na C2D @3Ghz, 2Gb ram a X1800gto2 @730/1800 a raptorem i na 1024x768 bez ničeho framerate kolem 15-20, to je výsměch, hra se navíc brutálně dlouho loaduje, stihnul jsem si u loadu přečíst skoro celou stranu novin...grafika je šeredná...
okamžitě šel tehle bezmeg z mýho disku, víc ne, díky
hezkej paradox když lidem s origo hra nejede kvůli ochraně a lidi se stáhlou warez se nám smějou a nechápou na co si stěžujeme...

a ještě bych rád reagoval na HEAD ohledně průměrný sestavy na hraní, zajímalo by mě kolik osobně znáš lidí co maj výkonější GK jak ty? z mého okolí je nejvýkonějším kusem jedna X800GTO a pak nějaká 6600GT následovaná hojně X550, FX5600 a MX440 tak mi netvrď že je 7800gtx shit :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No z okoli ne.Ale tady ma kazdej druhej C2D a x1900...A jedinci jako je OBR o tech ani nemluvim... :) Ty jsou shopny vrazit do kompu kazdej pulrok snad 100litru..

BTW nechapu proc ti to jede tak blbe.Asi pomala GK...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Pomala GK to nebude, skor zla optimalizacia pre ATI mozno, ked na doupe to hrali na 7300GT co je vlastne len o nieco lepsia 6600GT. Ludia pisteco sa vam na tejto hre najviac paci a HEAD dalo by sa ti mi poslat screeny na mail? :wink:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

HEAD píše:No z okoli ne.Ale tady ma kazdej druhej C2D a x1900...A jedinci jako je OBR o tech ani nemluvim... :) Ty jsou shopny vrazit do kompu kazdej pulrok snad 100litru..

BTW nechapu proc ti to jede tak blbe.Asi pomala GK...
tady má možná každej druhej X1900 ale kolik sem chodí lidí? zanedbatelný % a kolik lidí jako OBR je v ČR? deset? seš trochu zaslepenej

a pomalá grafárna? :lol: to snad nemyslíš vážně...pak mi řekni proč mi všechny nový hry jedou na full? např titan quest v 1280x1024 FSAA 4x/AF 16x FPS nejde pod 35 (sice trochu jiná hra ale to je fuk) a ještě to vypadá 1000x líp jak G3
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

no, tak jsem po té úvodní bitce to rozjel v 1024x768 na lze rici medium detaily, pouze stiny a post processing kompletně off, naopak resource cache, textury a object detail na high, a jen sporadicky to spadlo pod 20 FPS. Poté vesnici a kolem ni.

ALE. Vlezl jsem do té jeskyně v tom rebel campu, a tam se to začalo cukat jak blázen...naprosto nehratelně.. 10 a méně FPS :-D

A co je na tom nejhorší? Že to přítom pořád vypadá hnusně. I při hi-texturátch to vypadá jako několik let stará hra. Daj tam ten glow effect, PS 3, koupěj speedtree technologii, ale to je asi tak všechno. Jinak celkový dojem je ještě mnohem horší než u Gothic 2. Lépe to vypadá snad jen s ultrahigh nastavením.. To je výsledek tří leté práce. I Gothic 2 měl takové čitší kontury. Tady mně to vysloveně mě to nutilo tam dát ten FSAA, jak je to celý takový hnusný. FSAA však evidentně není podporované.

Ta hra má absolutně neoptimalizovaný Level of Detail.

Resouce Management je otřesný. Oliver "Shrike" Holler (s dvěma tečkama na "o"), který za to byl zodpovědný, a jeho tým dalších šesti programátorů . který psal kód, to evidentně nezvládli.

Oblivion chodí daleko lépe na slabších konfiguracích, má daleko lepší kód se znatelně menšími požadavky na systémové prostředky, přitom vypadá o TŘÍDU lépe, a už je na trhu od března. Ty tituly jsou nersrovnatelné.

Myslím, že se prokazuje, že týmy jako Piranha Bytes pod taktovkou rakouského JoWood nemají dnes už šanci vydat hru rozměrů Gothic 3, aniž by se to obešlo bez problémů, jaké Gothic 3 doprovází. Ukazuje se propastný rozdíl v rozpočtu, a tím i lidských a materiálních zdrojích.
show must go on..
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

jako ackoli grafiku mi to zvlada naprosto v pohode, stejne se mi G3 seka...problem je jednoduchej, ramky.kamos ma FX5900XT, ted si koupil 2GB A-DATA 500Mhz a jede mu to rychlejc nez me, pochopitelne nema shadery 3 a ne vse na high, ale vubec se mu to neseka(az na narocny sceny s rafikou-mesto).jako kdyz skocim do woken tak mi to zere asi 1400Mb, vzhledem k tomu ze mam 1Gb tak to pak swapuje a nasleduje trhani...

opravdu myslite kusi?no furt nevim, fakt blbe se mi s ni v boji kdyz ke me nekdo bezi bojuje, nez to zanda je po me.a hlavne u luku vybusny sipy, ohnivy a tak...a je to i hezci ten krasnej luk :-D jako furt nevim no.
jo a k tem stitum, sou tam pak lepsi nez wooden shieldy? :-D :-D
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

shadow píše: Oblivion chodí daleko lépe na slabších konfiguracích, má daleko lepší kód se znatelně menšími požadavky na systémové prostředky, přitom vypadá o TŘÍDU lépe, a už je na trhu od března. Ty tituly jsou nersrovnatelné.
Moje řeč
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

HEAD píše: BTW nechapu proc ti to jede tak blbe.Asi pomala GK...
Tak už konečně pochop, že tahle hra jez pohledu optimalizace SHIT...Ty máš štěstí, že Ti jede tak, jak Ti jede...ale přečti si posty okolo a zjistíš, že lidem i s lepšíma konfiguracema jede hůř :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“