Je nutné ji napájet oběma konektory? Nepoznal jsem rozdíl...

Jinak info: http://www.okcomputers.cz/asus-en6800gt/2td/d-52987/
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Loool. Co je na ni v dnesni dobe super? Vzdyt uz je to skoro low endFreeman.cz píše:Máte někdo zkušenosti s touto super kartou?? ...

Ale je to pro gamer editionButch píše:Loool. Co je na ni v dnesni dobe super? Vzdyt uz je to skoro low endFreeman.cz píše:Máte někdo zkušenosti s touto super kartou?? ...

Proboha, co chces vedet? slouzi to k napajeni karty a tecka. Spotreba ty karty se muze blizit k hodnote 90w nebo ji prekrocit a proto tam je ten druhej molex.Freeman.cz píše:Prosím a žídné teoretické dohady... prostě se jen ptám někoho kdo má tuto kartu a skušenosti s ní aby mi řekl které napájení je na co....

Chcu jen vědět proč jak zde lidi úvádí má mít jen jedno molex napájení a já tam mám 2 kapišto? nic víc nic míň... pokud ti to vadí tak jdi debatovat jindecool.user píše: Proboha, co chces vedet? slouzi to k napajeni karty a tecka. Spotreba ty karty se muze blizit k hodnote 90w nebo ji prekrocit a proto tam je ten druhej molex.
ja fakt nevim co chces slyset, ze kdyz budes mit ten druhej molex taky zapojenej tak ti stoupne sk1ll v c0unt3r st1ku bo co?

Já tam mám 2 a mám celkem nouzi o molex konektory, tak pravě chci zjistit na co má PGE 2 konektory.. ve specifikacích to není...kotas píše:Nepamatuji se že by měla 6800GS/GT dva konektory pro přídavné napájení.. Já mám Geforce6800 v popisu s jádrem z ULTRy a má VGA má pouze jeden napájecí konektor-molex

Protoze standartni 6800GT mela jen jeden, ultra verze mela dva, ty mas pcb stejne jako ultra verze, neres to a bud rad ze mas dvaFreeman.cz píše: Chcu jen vědět proč jak zde lidi úvádí má mít jen jedno molex napájení a já tam mám 2 kapišto? nic víc nic míň... pokud ti to vadí tak jdi debatovat jinde
A NAUC SE POUZIVAT EDIT!!!!Streethawk píše:Ale pokial su tam dva tak jednoducho pripoj oba a uz to neries, ved ti vsetko slape tak ako ma, alebo???