Ja som bol totiz v tom, ze turbo ti poskytne narast vykonu ako pretaktovanie, a teraz sa dozvedam ze je to zavadzanie ludi.
Co je to predsa za logiku aby som na dosiahnutie skutocneho vykonu procesoru musel stlacat Turbo?
tlačítko TURBO
Moderátor: L4mka
- Papilla
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak rika Teuzz, tak ta funkce nebyla na zrychleni pc, ale naopak na zpomaleni.
Protoze kdyz jste meli nejakou "starsi" hru (ktera byla vyvjiena na slabsim PC) a "novejsi" PC, tak ta hra behala neuveritelne rychle (urcite jste se s tim nekdy setkali) ... prave pro takove pripady tady bylo TURBO tlacitko, ktere podtaktovalo CPU, takze hra bezela svoji normalni rychlosti.
Takze to neni ficura na vykon ale na kompatibilitu
Protoze kdyz jste meli nejakou "starsi" hru (ktera byla vyvjiena na slabsim PC) a "novejsi" PC, tak ta hra behala neuveritelne rychle (urcite jste se s tim nekdy setkali) ... prave pro takove pripady tady bylo TURBO tlacitko, ktere podtaktovalo CPU, takze hra bezela svoji normalni rychlosti.
Takze to neni ficura na vykon ale na kompatibilitu
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- bubanek
- Středně pokročilý

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebo na DOSovky (tehdy těžko něco jinýho) DOSBox, ale to asi nosim dříví do lesabubanek píše:Jen tak dodám, že pokud potřebujete zpětnou kompatibilitu pro staré hry, exituje na to program (eh, myslim CPUdown) který snižuje rychlost CPU tím, že ho nechá počítat příklady. Prostě obdoba tlačítka TURBO.matajon píše:Takze to neni ficura na vykon ale na kompatibilitu
Burn in hell.