MSI 7900GTO - hry se vypnou tesne po jejich nahrati

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Skutchi
Žlutá karta
Žlutá karta

MSI 7900GTO - hry se vypnou tesne po jejich nahrati

Příspěvek od Skutchi »

Dobry den,

mam takovy maly problem. Pred pul rokem jsem si pocitac FS Esprimo P5905 ktery ma v sobe kartu GF 6200 TC. NEdavno jsem si koupil kartu MSI 7900GTO a novy zdroj Fortron Blue Storm 500W jenze jsem zjistil ze zdroj co v tom pocitaci byl (260W) nebude stacit ale nesel vytahnout. Tak jsem do noveho zdroje zapojil jenom kartu a zbytek pocitace jsem nechal bezet na starem zdroji, jenze karta se vzdy pri zapnuti hry jakboby vypla a prestala brat stavu. Vertacek na zdroji se zastavil a konec, pocitac se seknul. Nevite cim by to mohlo byt ? nevadi ze mam zdroj jenom v karte a ne i v zakl. desce a jínych komponentach ? dekuji za rychlou odpoved
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

no to bude tim zdrojem protoze ten musi byt zapojeny i ten hlavni 24pin a 4pin na procak. ten stary zdroj musi jit vyndat...
Skutchi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Skutchi »

stehrob píše:no to bude tim zdrojem protoze ten musi byt zapojeny i ten hlavni 24pin a 4pin na procak. ten stary zdroj musi jit vyndat...
No abych pradu rekl tak ten zdroj jde vytahnout ale je tam nakej blbej drzak a ten muj novej zdroj tam nejde pridelat pac ten starej zdroj chladi procak a ten novej tam proste nepasuje a ted nevim jak to udelat aby ten starej zdroj tam zustal a chladil mi procak a kompl jel na novym
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

musis tam dat ten novy zdroj,hadam ho nechces mat vedla kompu na stole? inac to chladenie by som chcel vidiet,nemas foto?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Skutchi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Skutchi »

beardie píše:musis tam dat ten novy zdroj,hadam ho nechces mat vedla kompu na stole? inac to chladenie by som chcel vidiet,nemas foto?
foro nemam ale proste ten zdroj je tam tak blbe danej od tech Fujitsu ze je vetrackem prirazenej na pasiv procaku a chladi ho a jeste ma neznamou velikost takze se tam misto nej jinej dat neda a je to microtower takze tam na dalsi zdroj misto fakt nejni a problem bych nevidel v tom mit ten novej zdroj mimo PC jenom at ten starej pekne chladi procak at nemusim kupovat chladic
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

no ak mas cez 8 litrov na 7900GTO tak snad niekde zozenes 7 kil na freezera, a chladit celeron alebo pentium iba opretim o zdroj,...hmmm....
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Vyfot vnitrek PC...

A napis celkovou konfiguraci PC, at ti muzem poradit
Skutchi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Skutchi »

Dekuju vam vsem za snahu stacilo ten zdroj zapojit do vsech ostatnich komponent v PC vcetne maticky a uz to jede v pohode akorat se prestal chaldit procak pac sem ubral chladic (zdroj) takze tedka asi budu muset poridit zdroj 5,25 palcu kerej bude napajet jenom grafiku pac ten zdroj je to jediny co fouka ten teplej vzduch ze skrine ven
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na co proboha speciální zdroj na grafiku, když ti to jede ok ? Co to je vůbec za speciální PC ? Nebylo by lepší koupit jinej (normální) case ? :)

Když tak nahoď ty fotky.

EDIT - jinak, to že ti to předtím nejelo bylo miho tím, že ten novej zdroj co jsi píchnul jenm do grafiky se vůbec nerozjel samotnej.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“