externí modem, notebook a win2000 - nastavení???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
paveltuning
Nováček
Nováček

externí modem, notebook a win2000 - nastavení???

Příspěvek od paveltuning »

externí dial-up připojený k notebooku se vypíná. Asi. Prostě notes normálně běží, když se chci připojit, připojení selhává, nutný restart, pak se bez probl. připojí. Když notes půl dne pojede bez netu, pak se chci připojit, tak zas nutný restart. Nikde jsem nenašel, kde by ho win2000 uspávaly, nebo vypínaly (že by jim pak nešel probudit) neví někdo radu? Je připojenej přez COM. Jo a nejde nastavit, aby se mohl notes používat bez modemu, pak modem zapnout a připojit se? Protože pokud byl notes zapnutý bez modemu, vůbec ho nemá v HW a pro připojení opět nutný restart se zapnutým modemem - to by mělo jít nastavit natvrdo, ne?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

bohužel, tohle je problém COM modemů a Win2K, pokud není zapnutý při startu PC máš smůlu

odpojování je věc jiná, to vypadá např. na problém s linkou, chtělo by to vyzkoušet jiný modem ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
paveltuning
Nováček
Nováček

Příspěvek od paveltuning »

problém win2k znamená, že když tam dám XP, tak to bude fungovat normálně? budu je muset očesat, ale už jsem je tam měl a jely.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

paveltuning píše:problém win2k znamená, že když tam dám XP, tak to bude fungovat normálně? budu je muset očesat, ale už jsem je tam měl a jely.
ne to znamená problém 2K a následovníků - tedy i XP
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“