prazvlastni problem - asi deska KO

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

prazvlastni problem - asi deska KO

Příspěvek od Bubaaak »

zdravim

z nedele na pondeli mi prostalo jit pc.. prez noc jelo, a kdyz pak rano jsem zapnul monitor tak cas byl zastaveny na 2:00 , s mysi se hybat dalo ale na klik to nereagovalo.. po restartu uz zadny obraz,nic :cry:.. asi na 10te zapnuti nabehl obraz... na postu to disk normalne naslo, ale byly tam snad vsechny error hlasky jake existuji - keyboard,floppy etc... (bohuzel me v tu chvili nenapadlo vzit fotak a pak uz obraz za prase nenabehnul :( ).. jak se melo bootovat tak se to ale chovalo jako by tam nebyl disk... nasledoval reset a opet zadny obraz.. na xtej pokus opet nabehlo, tak jsem vlezl do biosu, to co jsem vsak videl me hodne prekvapilo.. rok mel +-6 mist, mesice ubihaly rychlosti sekund etc... z toho jsem usoudil ze deska ma dost, alebohuzel nemam dalsi hw abych to testnul...zkousel jsem akorat ruzne kombinace pameti - nic...

HW: MSI K8N Neo4 . A64 3000+ Winchester (netaktovan), 2x512mb Ram , Gigabyte 6600 silentpipe,HD Samsung 80GB Sata, Enermax Liberty 400w
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús poodpájať čo sa dá, skús zmerať baterku a pozri sa či nemáš nejakú súčiastku zničenú napr. kondíky, alebo kryštál pri hodinách heď tak rýchlo behá čas.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

hm dost zvlastni

co reset biosu?
....ze by to byl MELOUN
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

na pohled ty desce nic neni , baterka je ok (2,7V)

reset biosu nic, prez noc jsem mel vytazenou baterku, efekt zadnej
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak bych to osobne videl na desku v haji
....ze by to byl MELOUN
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

pujcil jsem si od kamose D-Bracket a zastavi se to na Testing RTC , takze je to jasny.. odnes jsem ji na reklamaci, dal uvidim
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“