Call Of The Cthulhu
Moderátor: Baneshee
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Call Of The Cthulhu
Skvela hororva adventura, opravdu hodne desiva...
Recenze: http://games.tiscali.cz/reviews/callofcthulhu/
Akorat mam problem ze mi ta hra furt pada, hrajete to nekdo?
Recenze: http://games.tiscali.cz/reviews/callofcthulhu/
Akorat mam problem ze mi ta hra furt pada, hrajete to nekdo?
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to chvilku hrál, ale žádnej problém jsem neměl. Ale mnohem lepší hororovka je Condemned.
Condemned rulezzz 
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dark Corners je dost zabugovaná hra, občas padne, kdyz ma nabehnout animačka, občas padne, kdyz chce človek do menu
Kdyz jsem videl logo Bethesda, tak jsem to tak nejak očekával - oni maj ve zvyku vadávat betaverze 
Jinak hra je to zajímavá, bohužel to neni klasická FPS, vetšinou človek jen utíká a vzhledem k tomu, že se nedá "sejvovat" tak je to masakr a delat 15x to samy me opravdu nebaví a nenecham si to od tvurce vnutit. Totalne to tim padem ztrácí hororovou atmosferu (která by jinak byla výýýborná) a hra na namety knih mojeho oblíbenýho autora se mení v shit, kterej ani nedohraju ..
btw. vzpomínám jak nás masirovali roky v preview, jak to bude nejdokonalejší horor s nejlepší grafikou. Pche - bugama je to prožraný, opakovaní ničí atmosferu a grafika je z dob davno minulých.
Jinak hra je to zajímavá, bohužel to neni klasická FPS, vetšinou človek jen utíká a vzhledem k tomu, že se nedá "sejvovat" tak je to masakr a delat 15x to samy me opravdu nebaví a nenecham si to od tvurce vnutit. Totalne to tim padem ztrácí hororovou atmosferu (která by jinak byla výýýborná) a hra na namety knih mojeho oblíbenýho autora se mení v shit, kterej ani nedohraju ..
btw. vzpomínám jak nás masirovali roky v preview, jak to bude nejdokonalejší horor s nejlepší grafikou. Pche - bugama je to prožraný, opakovaní ničí atmosferu a grafika je z dob davno minulých.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jasan, ale jak rikam - u me to bohužel kazí ta nemožnost save - kdyz opravdu po desáty utíkáš stejnou pasáž, tak te to bavit prestane a atmosfera (ktera by jinak byla opravdu dobrá) je fučOBR píše:vzdyt ti pisu radu, kterou mi poradili na oficialnim foru hry, spust hru v Win2000 kompatibilite, me to pomohlo a hra uz nikdy nespadla..., pokud mas Dual, vypni jedno jadro a je to...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Rajče
- Mírně pokročilý

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš rad atmosferu knih od H. P. Lovecrafta a znáš to prostredi o kterym píše, tak te hra musí chytnoutRajče píše:Je pravda to, co napsali v LEVELu? 6e ta hra je až přehnaně děsivá ?...Zní to fakt dobře, když to takhle napíšou, ale abych se u toho nakonec nesmál....
V noci jsem u toho celkem slušne pos*anej
2Obr: Presne jak píšeš, scena první noci v hotelu - ze začatku dokonaly, malem jsem spadl ze židle, kdyz to začínalo, ale 10tý opakování me znechutilo natolik, ze jsem to od ty doby nezapnul ...
- kapr
- Nováček

-
call of cthulhu
Mám s touto hrou jeden problém.Po nahrání kapitoly v níž mám jít do vězení a konečně zde najít zbraň,se mi neobjeví obraz.Hra normálně jede,zvuk,pohyb,dokonce jsem se poslepu někam dostal a nějakej polda mě sejmul.Vidím jen blikavou světlou tmu a lehký obrysy něčeho.
Hru jsem přeinstaloval a nic.Předem dík za radu
Hru jsem přeinstaloval a nic.Předem dík za radu
Intel Core2Duo E6400@3000Mhz,Gigabyte 965P-DS4,Thermaltake Big Typhoon,Corsair 4096Mb Twinx XM2S-6400 DDR II 800Mhz,Seagate 320 Gb 7200.10 16Mb,Seasonic S-12 500W,Gigabyte 9800GTX+1GB DDR3 Zalman fan,Thermaltake VC 3000BWS Armor jr.,Aerogate III, NEC-20“ 20WGX2,
- Rajče
- Mírně pokročilý

- tom01
- Mírně pokročilý

- kapr
- Nováček

-
call
Problém jsem vyřešil nainstalováním novějšího ovladače gk.
Jinak super atmosféra,ale bez quicksave celkový hodnocení-průměr
Jinak super atmosféra,ale bez quicksave celkový hodnocení-průměr
Intel Core2Duo E6400@3000Mhz,Gigabyte 965P-DS4,Thermaltake Big Typhoon,Corsair 4096Mb Twinx XM2S-6400 DDR II 800Mhz,Seagate 320 Gb 7200.10 16Mb,Seasonic S-12 500W,Gigabyte 9800GTX+1GB DDR3 Zalman fan,Thermaltake VC 3000BWS Armor jr.,Aerogate III, NEC-20“ 20WGX2,
- shadow
- Středně pokročilý

S hrou jsem strávil asi půlku neděle a zatím jsem velmi spokojen
.
Atmosféra je jedním slovem skvělá a hratelnost je podle mě také solidní. Mám rád hry tohoto typu. Líbí se mi i to občasné rozrnění obrazu - a lá Silent Hill. Poněkud asi zastaralá grafika mi osobně vůbec nevadí. Svůj účel podle mě plní a aspoň to chodí skvělě i na slabších konfiguracích.
Scénu v hotelu jsem odehrál asi na potřetí, ale je pravdou, že za obtížnost "scout"
, potom co se tady i jinde psalo o poměrně vysoké obtížnosti.
Hra mi jinak běží stabilně. Pouze jednou, když jsem nechal na x hodin hru pauznoutou, tak to zamrzlo (a lá Oblivion
).
Nemožnost savovat na každém rohu je podle mě spíše plus, protože to zvyšuje napětí a zažrání do hry, soustředěnost na hru.
Atmosféra je jedním slovem skvělá a hratelnost je podle mě také solidní. Mám rád hry tohoto typu. Líbí se mi i to občasné rozrnění obrazu - a lá Silent Hill. Poněkud asi zastaralá grafika mi osobně vůbec nevadí. Svůj účel podle mě plní a aspoň to chodí skvělě i na slabších konfiguracích.
Scénu v hotelu jsem odehrál asi na potřetí, ale je pravdou, že za obtížnost "scout"
Hra mi jinak běží stabilně. Pouze jednou, když jsem nechal na x hodin hru pauznoutou, tak to zamrzlo (a lá Oblivion
Nemožnost savovat na každém rohu je podle mě spíše plus, protože to zvyšuje napětí a zažrání do hry, soustředěnost na hru.
Naposledy upravil(a) shadow dne úte 31. říj 2006, 10:40, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Asi jsi od přírody kliďas
Nesnašim, kdyz mi autoři diktujou kdy si můžu hru uložit a kdy ne, hratelnost to podle me zabíjí. Je to škoda, protože atmosfera je tam fakt hodne dobrá a radeji bych mel kratší herní dobu s quick savem než umelý prodlužování opakováním nekterych scen 
- shadow
- Středně pokročilý

tak kliďas rozhodně nejsem, snad otázka herních zkušeností a umu s podobnými hrami
enbo jen štěstí
. A možná i menší nastavené obtížnosti, hra na scout obtížnost má být jednodušší, co se akčních pasáží týče
.
k save jsem se vyjádřil už editem předchozího postu v posledním řádku, ale je to věc názoru a uvidím, jak se to s obtížností ještě vyvine, a zda na to také nebudu nadávat. Je fakt, že už tam byli situace, kdy jsme si řikal, že by ten save už mohl přijít.
Tento přístup k save pozicím je přejat z konzolí a je to určitá daň multiplatformitě her. Určitě na to existuje ale nějaký cheat.
Jinak si nemyslím, že tady by šlo o případ umělého prodlužování hry opakovaním scén. Narozdíl od toho datáče k HL2 v té misi před koncem, kde jsi to přesně vystihl.
k save jsem se vyjádřil už editem předchozího postu v posledním řádku, ale je to věc názoru a uvidím, jak se to s obtížností ještě vyvine, a zda na to také nebudu nadávat. Je fakt, že už tam byli situace, kdy jsme si řikal, že by ten save už mohl přijít.
Tento přístup k save pozicím je přejat z konzolí a je to určitá daň multiplatformitě her. Určitě na to existuje ale nějaký cheat.
Jinak si nemyslím, že tady by šlo o případ umělého prodlužování hry opakovaním scén. Narozdíl od toho datáče k HL2 v té misi před koncem, kde jsi to přesně vystihl.
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já se tomu taky pokusim dát ješte šanci, her s podobnou tematikou tu moc nemame...
Ale jak se znám, tak jak me to bude nutit opakovat nejakou honičku 10x, tak nevydržim, to uz nema s atmosferou strachu nic společnyho, to je čistá frustrace.
Ty - jako ostřílenej matador z Silent Hill - to mas možná jednodušší, tyhle hry vyžadujou proste jinej styl, než na jakej jsme my hrači klasických FPS zvyklí
Ale jak se znám, tak jak me to bude nutit opakovat nejakou honičku 10x, tak nevydržim, to uz nema s atmosferou strachu nic společnyho, to je čistá frustrace.
Ty - jako ostřílenej matador z Silent Hill - to mas možná jednodušší, tyhle hry vyžadujou proste jinej styl, než na jakej jsme my hrači klasických FPS zvyklí
- shadow
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Tak jsem to dohrál. Pro prezentací dojmů ze hry jsem využil komfortu mého blogu:
http://www.shadowblog.cz/?p=103
http://www.shadowblog.cz/?p=103
show must go on..
- Jan Sevcik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Save aand go
Myslim, kdyz tak procitam tento thread, ze savy jsou v teto hre vzdy na mistech, kdy to nejvice potrebujete, ve hre je spousta napeti, strachu, gradujiciho strachu, ktere se zvysuje i tim, kdy uz si konecne budu moci hru ulozit --- teda aspon u mne ...
Kdyby se dalo savovat vsude, tak se z e hry stane obycejna FPS a to autori urcite nechteli ... sice mam pocit, ze ma hra tendenci sklouzavat misty ke klasicke FPS ... ale hraji zasadne vecer a s malou lampickou ...
Ad hotel .... jeste nikdy jsem se ve hre nebal, jako tady ... a scena je podle mne absolutne genialni ... taky jsem to nemohl strasne dlouhu prekonat,ale jen diky silenym zvukum kolem, bratalne huste atmosfere a totalniho strachu, kde, kdy a kdo mne skoli ze zalohy ...
Kdyby se dalo savovat vsude, tak se z e hry stane obycejna FPS a to autori urcite nechteli ... sice mam pocit, ze ma hra tendenci sklouzavat misty ke klasicke FPS ... ale hraji zasadne vecer a s malou lampickou ...
Ad hotel .... jeste nikdy jsem se ve hre nebal, jako tady ... a scena je podle mne absolutne genialni ... taky jsem to nemohl strasne dlouhu prekonat,ale jen diky silenym zvukum kolem, bratalne huste atmosfere a totalniho strachu, kde, kdy a kdo mne skoli ze zalohy ...
MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache
"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"