vyber podsvicene klavesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

vyber podsvicene klavesnice

Příspěvek od srna »

srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39831
tohle je muj favorit....kombinace cerne a bile, noprmalni rozlozeni klaves+nizky zdvih. taky je levna; ale kdyz ctu diskuzi co se tyce raklamaci tak nevim....mate nekdo "C-Tech KB-9848 podsvícená Pro-Game, černá, CZ" klavesku :o
Stinker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stinker »

C-tech nekupujte...je to hrozný krám. Tlačítka vydrží max měsíc a pak nejdou normálně mačkat nebo nefungují vůbec.
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tak co teda. nejsem moc bohatej
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

A nestaci ti skratka dat pod klavesi Elektroluminiscencny kabel? Mne osbne sa tie klavesnice prilis nepacia a este k tomu ta cena...
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

stejne potrebuju novou klaveskutadle uz je vymlacena. a EL drat by vyzadoval zvlkastni napajeni, invertor je na 12V kdezto klavesnice na 5V (nebo DC-DC menic)

///EDIT: jak tak ctu ty diskuze na CC tak c-techy budou mizerny co se tyce kvality, ale bohuzel jinou s podsvicenim KLAVES(ne mezer mezi nima) a standartnim rozlozenim klaves nenasel
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

nakonec jsem kouúil toho cernyho c-techa. zatim ta klavesnice vypada velmi slusne, sviti ;) a vyborne se na ni pise

//a hezky sviti, ale hvizda. ale to jsem moh cekat, vsecky invertory na EL folie a katody trosku piskaj
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

c-tech mam doma ano piska ale da se to snest,tlacitka mi funguji v poradku mam uz ji 3mesice a stale v pohode ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
patent
Nováček
Nováček

Příspěvek od patent »

na radu moderátora píšu tady ;-)
dobrý den sháním:
podsvětlená klávesnice s velkým deletem a tlačítkem insert někde bokem (ale aby bylo ne, že je insert dostupný přes přepínač).
Navíc docela vyžaduji kvalitu - logitech by byl ideální - multimediální přinejhorším překousnu, ale G15 už je fakt velká (zbytečná) kráva a o ničem jiném nevím.
Je to na noční kancelář, hry vůbec
Děkuji

P.S. -ten c-tech jsem viděl - takhle by to tedy vypadat nemělo
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

mensi recenze(cesky)
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-76B ... 7D650.html

doufam ,ze sem pomohl. Osobni zkusenost? nelibi se mi to, neni lepsi lampa?
patent
Nováček
Nováček

Příspěvek od patent »

Mám klávesnici na vyjížděcím stolečku těsně pod stolem. Lampa by se mi taky líbila víc, ale klasické bude moc blízko a velká - USB (se obávám neosvítí celou klávesnici). takže by mi zbývalo ubastlit něco s něčím tenkým dlouhým a nevím s čím ;-)
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

no já vždycky v hornbachu a tak prolízám i chovatelské potřeby, jednak mám rád zvířátka a druhak se tam dá občas za super cenu něco objevit. Posledně jsem nakoupil sadu dlouhých tenkých zářívek i s barevnými filtry, stínitkem a komplet příslušenstvím za 260Kč (původně asi na akvarium) a hádej kde je to přidělaný =) - vzadu na vyjížděcí desce pro klávesnici. Normálně jsem preferoval lampičku a klavesnici normálně nahoře, ale po handrkování s mou drahou polovicí a jejím neustálém uklízení klávesnice do toho výsuvného nesmyslu jsem to vyřešil takto.

taky by se určitě dala využít malá zářivka co se montuje pod horní část kuchyňské linky
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

patent píše:Mám klávesnici na vyjížděcím stolečku těsně pod stolem. Lampa by se mi taky líbila víc, ale klasické bude moc blízko a velká - USB (se obávám neosvítí celou klávesnici). takže by mi zbývalo ubastlit něco s něčím tenkým dlouhým a nevím s čím ;-)
nj to beru.. ja to taky tak mam. Ale monitor mam na takovem podstavci(stred monitoru mam ve vysce oci) a vlevo/vpravo jsou prihradky na papiry. Na to sem upevnil lampicku z ikei za 40Kc. Ale ty nemas asi ten nadstavec = bud nejakou vychytavku jak fanik nebo svitici klavesnice no
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

Na co proboha potřebujete svítící klávesnice? Před svítícím monitorem i ve tmě uvidíte na normální klávesnici (když už na ní teda potřebujete vidět). A to nemluvím o tom, že pracovat bez nějakého osvětlení v noci je velmi nezdravé a únavné na oči. Osobně doporučuji naučit se psát bez koukání na ruce a klávesy Vaší efektivitu to zvedne asi 100x víc než podsvětlená klávesnice a když budete chtít, tak to za odpoledne nebo dvě umíte.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“