Vymena Chladice na Graficeke karte

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Aleskarban
Nováček
Nováček

Vymena Chladice na Graficeke karte

Příspěvek od Aleskarban »

Vetracek na me grafice se po case zmenil ve vrtulnik (alespon co se ramusu tyce) a jelikoz dosahuji i vysokych teplot :-( rozhodl jsem se vymenit vetracek i s chladicem. Muj problem spociva v tom ze puvodni Chladic je k desce prilepen.
Muze mi nekdo poradit jak demontovat puvodni chladic aniz bych pri tom znicil cip?
Predem mockrat diky
Ales
S pozdravem Ales
CPU:E6600(2,4Ghz)@3.4Ghz na 1.42V; MB>GA-965P-DQ6, RAM:Corsair 2*1GB XMS2-6400,DVI:X1900GT, HDD:WD Caviar SATA300 320GB, Case:Ther. Aguila (black Al), Mnt:LCD LG 19" Philips 190B7, Power supply:Ther. 600w
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena Chladice na Graficeke karte

Příspěvek od jcdenton12 »

Aleskarban píše:Vetracek na me grafice se po case zmenil ve vrtulnik (alespon co se ramusu tyce) a jelikoz dosahuji i vysokych teplot :-( rozhodl jsem se vymenit vetracek i s chladicem. Muj problem spociva v tom ze puvodni Chladic je k desce prilepen.
Muze mi nekdo poradit jak demontovat puvodni chladic aniz bych pri tom znicil cip?
Predem mockrat diky
Ales
:shock:
skus napisat aku mas grafiku lebo bez toho ti fakt nikto nepomoze
ale osobne si myslim ze tam budu nejake pritlacne kolicky alebo nieco podobne
a mozno by to bolo lepsie v sekcii chladenie
kazdopadne ak nenapises aku mas vga asi ti moc ludi nepomoze
...
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

je potreba velmi opatrne malym plochym sroubovackem chladic odloupnout. nejlepsi je to delat pote co je karta jeste tepla z nake 3D prace - takze treba hodku gamesit a pak vypnout a sundat.

jo a jinak se tp tu uz resilo staci hledat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Aleskarban
Nováček
Nováček

Diky za odpoved.
Ps. Priste se budu vic snazit pri hledani ;-)
S pozdravem Ales
CPU:E6600(2,4Ghz)@3.4Ghz na 1.42V; MB>GA-965P-DQ6, RAM:Corsair 2*1GB XMS2-6400,DVI:X1900GT, HDD:WD Caviar SATA300 320GB, Case:Ther. Aguila (black Al), Mnt:LCD LG 19" Philips 190B7, Power supply:Ther. 600w
Aleskarban
Nováček
Nováček

Diky za odpoved.
Ps. Priste se budu vic snazit pri hledani ;-)
S pozdravem Ales
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“