Notebook do 30k SK alebo stolne PC

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
deivo
Začátečník
Začátečník

Notebook do 30k SK alebo stolne PC

Příspěvek od deivo »

Zvazujem kupu notebooku (alebo stolne PC este neviem). Chcel by som zjednotit pracu na dvoch PC a dost by mi to pomohlo. Notebook by vsak musel byt do 30000SK bez dane koli odpisu. Da sa za taku cenu najst slusny stroj? Ucel by mal byt: Spracovanie fotiek a grafiky (photoshop), webove nastroje + internet a warcraft 3 :)

RAMka moze byt teraz 512 a po novom roku hned rozsirim. Bojim sa ale grafickej karty. Tu len tak nevymenim. Pozeral som a v tej kategorii sa mi pozdava http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8498438

nVidia Go 7300 256MB/TC sa da vykonnostne s cim porovnat u stolneho PC?
AMD Turion64 X2 TL50 alebo radsej nieco od Intelu?

Dakujem za rady skusenejsich.

//D.M. úprava nadpisu
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Levnější a imho lepší je Dell Inspiron 6400. Kvalitní zpracování, dobrá výdrž, tichý, málo topící,...

Dá se koupit přímo u Dellu

Velká diskuze na zive.cz foru
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
deivo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od deivo »

Pozeral som ten dell. Podla popisu ma ale integrovanu grafiku. Ten asus som uviedol pretoze mam pristup do toho velkoskladu a cena bude pri nom tesne pod 30 tis. SK

Ja hlavne potrebujem zistit, ci mi to bude stacit na spracovanie fotiek vo photoshope. Teda vykon v 2D grafike. Ramku si dokupim.
Napriklad ked do photoshopu nahram 500 fotiek a dam automaticke kroky (spracovanie). Ci to bude tuhnut, alebo klasicka praca ako so stolnym PC.

Ak ano, nemam co riesit a mal by vydrzat velmi dlho. Vdaka
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

No, u nVidia Go 7300 můžeš počítat tak se 3500 až 4000 body v 3D Marku 2003, což přibližně odpovídá ATi 9600XT. (Pokud to chceš srovnávat s grafikou pro "stolní PC")

A jinak myslím, že ten Dell umožňuje konfiguraci i grafiky.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“