Prosím o radu se zaheslovaným NB
Moderátor: Don
- matluba
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu se zaheslovaným NB
čau mam problém mam v notesu XP prof., když zavřu displej a pak ho otevřu tak normálně kliknu na svůj profil a přihlásím se (nemám heslo). Ale problém nastane když je v NB comby karta od T-Mobile v tu chvíly po zavření a otevření displeje chce profil heslo, skoušel jsem PIN, PIN2, PUK, ale nic, opravdu nevím co to muže chtít. takže pokaždé musím udělat restart a pak to šlape.
nemáte někdo tušení co to může být? děkuji.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu se zaheslovaným NB
Tak ho deaktivuj já ho deaktivoval a je po problemechmatluba píše:čau mam problém mam v notesu XP prof., když zavřu displej a pak ho otevřu tak normálně kliknu na svůj profil a přihlásím se (nemám heslo). Ale problém nastane když je v NB comby karta od T-Mobile v tu chvíly po zavření a otevření displeje chce profil heslo, skoušel jsem PIN, PIN2, PUK, ale nic, opravdu nevím co to muže chtít. takže pokaždé musím udělat restart a pak to šlape.
- matluba
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu se zaheslovaným NB
co přesně myslíš deaktivovat ? win heslo ? to tam neníDzin píše:Tak ho deaktivuj já ho deaktivoval a je po problemechmatluba píše:čau mam problém mam v notesu XP prof., když zavřu displej a pak ho otevřu tak normálně kliknu na svůj profil a přihlásím se (nemám heslo). Ale problém nastane když je v NB comby karta od T-Mobile v tu chvíly po zavření a otevření displeje chce profil heslo, skoušel jsem PIN, PIN2, PUK, ale nic, opravdu nevím co to muže chtít. takže pokaždé musím udělat restart a pak to šlape.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- matluba
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- matluba
- Začátečník