Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer

Příspěvek od shadow »

Baleni sberatelske edice by melo spolu s hrou NWN 2 obsahovat dale: platenou mapu, starobyly prsten, 40 strankovy Art book, music DVD, In game item - Blessed of Waukeen, Neverwinter Nights 1 + oba datadisky a to vse v prekrasne vyvedene luxusni krabici ve stylu starobyle knihy.

Dale bylo oznameno ze v Cesku vyjde a to dokonce v den evropske premiery (maximalne s 1-2 dny zpozdenim).

Drive orientacni cena byla upresnena na 1899 Kc.
Cena je krapánek vyšší, ale je to má povinnost mít sběratelskou edici 8)

Zdroj: sdělení Martina Schovance, managera obchodu http://gameshop.tiscali.cz/

//aktualizován název threadu - 21. 10. 2007.
Naposledy upravil(a) shadow dne ned 21. říj 2007, 15:37, celkem upraveno 4 x.
show must go on..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj - u tohohle titulu taky pouvažuju o sběratelské edici :)
Raiderpaco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raiderpaco »

Tak tuhle hru jedine ve sberatelske edici nic nizsiho si nezaslouzi.
Cekam na ni uz docela dlouho...
Co sem si vsim na predvadeni hry ze styl nekterejch veci se vratil tak trochu k BG(vzhled invu,..) a to povazuju za skvelou vec hlavne ta nadherna grafika :P
Vypada tak nadherne "proste fantasy".
Odkaz na obrazky z predvadeni aby ste aspon vedeli o cem mluvim.
Proste jeste mesic a pak zase mnoho probdelych noci ve svete
"Forgoten Realms" a prace stranou :-D
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
2x1024 Kingstone@750Mhz HISX1950Pro IceQ3
X-Fi PRO
VISTA64
robis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od robis »

neni nad cim premyslet :)

zase nebudu spat :(
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

no, kdo ví, zčeho to recenzovali, asi z nějaké novinářské pre-release verze z nějakého skrytého FTPčka, co jim linkují, nicméně vzhledem k tomu, že hra vychází už 3. listopadu, tak ta informace o špatné hardwarové optimalizaci ve mně budí obavy :nervous:

edit: P.S. Lepší by udělali, kdyby počkali až na final verzi, a tu zrecenzovali, takovéhoto honby za tím "být první u nás mezi magazíny, které to zrecenzují" nevidím moc rád... mohou obsahovat i dost zkreslujících informací, navíc sám recenzent píše jen o postřezích z úvodní fáze hry... spíše bych to tady nazýval prvními dojmy..
show must go on..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

no, tak nepoučen z G3 jsem si to předobjednal :oops: ...snad to nebude taková tragédie :)
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

shadow píše:...
nj ale ta náročnost mě děsí a nedodělanost mě děsí ... Doufám že to byla jak říkáš pre-release verze. Taky to mám předobjednáné a snad to nedopadne jako Gothic III.

//Edit: jednalo se o review-verzi
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Další první dojmy - http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=115131

Obávám se, že to nakonec nebude taková bomba jak se možná čekalo.
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Opět to jsou jen první dojmy z úvodu hry. Pokud tomu bude pro kvalitní běh stačit 1 GB RAM, nemám obavu.

edit: A co nebude dokonalé v původní hře, jistě bude v některém z následujících datadisků, které lze nepochybně očekávat. :). Popř. ve fanouškovských projektech.
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

no jsem zvědavej hlavně na Forgotten Realms, hraju v něm normální D&D tak doufám že to moc nezprzněj :)
jinak koukám že na tom doupěti maj tieflinga, nevim nevim jestli je to dobrá volba dávat powerfull races, přijde mi to pak trochu imba, ale to je bohužel zvyk počítačovejch her, boostovat hrdiny co to jde (a tomu se nevyhly ani skovosty jako BG2)
každopádně si NWN2 zahraju, ale jen jako SP, protože na MP mám papírový D&D na který zádná PC hra nikdy nebude mít :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

http://www.atari.com/nwn2/UK/downloads.php

Tak FTP pro první NWN2 patch už je připravené :).

(ftp://ftp.atari.com/patches/nwn2/)

jo. a pokud jste si nevšimli, tak na

http://www.ggmania.com/?smsid=22567

jsou odkazovány linky na stažení manuálů k NWN 2, pokud to už nemůžete vydržet, resp. chcete se důkladně na hru připravit před prvním spuštěním její originální kopie :roll:, což je v případě her tohoto typu snad nutnost každého hráče. :wink:

Věřím, že na GGmania by si nedovolili odkázat nic bez souhlasu vydavatele... každopádně stažení literárního díla pro osobní potřebu je dle mého názoru v souladu s českým autorským zákonem (to zde píšu, aby někoho nenapadlo mi dát žlutou kartu).

edit: Direct link raději promazán :roll:
show must go on..
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Radšej počkam na vaše reakcie a prvé dojmy u gamerov (aby to fakt nebolo jak gothic III).

teším sa na to velmi, len dúfam že si zase zahrajem za mága nad level 22. (v 2 datadisku nwn1 som dosiahol level 48. a to som hral asi den :comp:, aby mi to stuplo o level.) :up:

Inak ma teši rozširenie o dalsie special class, to zas pribudlo kombinácií k hraní. :onfire:
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Recenze na http://worthplaying.com/article.php?sid=38314

9/10
There's something inherent about Neverwinter Nights 2 that makes it more difficult to review. At the basic level, this is not a game you get in the box. Sure, it comes with an excellent module, but you are purchasing the engine, assets, and toolkit, thereby granting you, the player and more importantly the adventurer, access to what may well be an nearly infinite buffet of sessions, both online and off. It's hard to deny the value of a kit of that nature, particular given its wide range of future possibilities. That's also a hard product to sell at the concept level: You're paying for a framework and tools and a sample of what this thing can do in the hands of a professional team of designers.
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hmm datum vydani v CR 15.11. Ve zbytku evropy uz to vyslo. Na senditu maj skladem vcetne posty pod 850 korun takze nebylo co resit. Uz se tesim, skoda ze to prijde az v pondeli
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Xzone - Martin Schovanec píše: all: velice spatne zpravy

Vazeny zakazniku,
mame pro vas velice spatnou zpravu, pro mnohe RPG fandy asi ta nejhorsi zprava tohoto roku. Neverwinter Nights 2 Collector edition v CR nebude dostupna. V pondeli jsme se od zastupce prav na NWN2 pro CR, firmy SevenM, tuto nemilou skutecnost dozvedeli a vlastne do teto chvile jsme nedelali nic jineho nez obvolavali vsechny mozne dodavatele po EU a USA, zda by

dokazali nejake kusy zajistit, kdyz oficialne se v CR prodavat nebude. Bohuzel bezvysledne :(

Na dotaz vydavateli, jak se mohlo neco takoveho vubec stat, nam bylo odpovezeno Lukasem Skolilem ze SevenM toto, cituji: " SeVeN M u Atari DE zamluvila 700ks NWN 2 Collectors (500 pro CZ a 200 pro SK) již 2 měsíce před předpokládaným releasem. Toto množství nám bylo potvrzeno. Bez udání důvodu nám však bylo minulý týden sděleno, že pro nás žádné ks nemají a objednávka nebude vykryta. Požádali jsme proto, jestli by nebyly nějaké ks v Atari UK, avšak se stejným vysledkem. Collectors edici k dispozici mít nebudeme z důvodů, které nám nejsou zatím známy."

Pro mnohe zainteresovane v oboru, je az neuveritelne, ze ATARI, ktera je jednou nohou v bankrotu, si nedokaze pohlidat takto zasadni predvanocni titul. O urovni spoluprace s ATARI svedci i to, ze podklady pro lokalizace (manual) bezne verze dostal SevenM az tento tyden a disky s hrou stale jeste nedorazili. Vydani bezne verze se ocekava, pokud se u ATARI zase neco nezdrzi, kolem 15. listopadu.

Vsechny tyto problemy nas moc mrzi a chapeme vase pocity, kdyz jste se tesil na sberatelskou edici a ted nic... Chcete se tedy zeptat, zda predobjednavku mame zmenit na beznou verzi za 899 Kc ci objednavku kompletne zrusit.
:shock: :x :cry:

Na české vydání "nesběratelské verze" čekat nehodlám... , ono, kdo ví, jestli to toto 15. 11. vůbec vyjde, to vůbec nemusí být konečné datum, takže večer objednávám také z toho senditu:

http://sendit.com/game/item/6000000003477

popř. pokud víte, že se to někde dá stáhnout legálně, tj. koupit, přes net, hoďte prosím link.

tady http://www.direct2drive.com/1431/produc ... 2-Download

např. píší jen pro North America :(
show must go on..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

shadow píše:tady http://www.direct2drive.com/1431/produc ... 2-Download

Radek Hulan pres D2D kupoval oblivion.
0118 999 881 999 119 7253
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

cool.user píše:
shadow píše:tady http://www.direct2drive.com/1431/produc ... 2-Download

Radek Hulan pres D2D kupoval oblivion.
já vím, ale tam nemuselo být podobné omezení. Nevím..každopádně mi to už je jedno, hru jsem si objednal teď přes ten sendit. Snad jsem zadal správně číslo kreditky :). Na účtě mi ještě nějaké kačky zbyly :).)

edit: recenze na gamespotu:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/neverwin ... eview.html

GameSpot je většinou dost přísnej, takže 8,6/10 (Great) je vynikající hodnocení.
show must go on..
Čenda87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Čenda87 »

Vypada to celkem dobre. Tady jsem nasel na jakych kartach by to jit melo a na jakych ne : http://nwn2forums.bioware.com/forums/vi ... &forum=116
Rikam si zpetne ze nakup me Geforce nebyl zrovna nejlepsi koupe :x
CPU: i7 6700 MB: Asrock Fatality Gaming k 4 GPU: Sapphire Radeon 270x 2 GB RAM: 8 GB PSU: Seasonic S12 620W
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tam mám doma z amazon.com obyč verzi, zatim teda ještě zabalenou v obalu, o vejkendu se na to vrhnu :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“