problémy při instalaci novějších ovladačů

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
neummi
Začátečník
Začátečník

problémy při instalaci novějších ovladačů

Příspěvek od neummi »

Zdravim
Mám grafickou kartu GeForce A6600GT od Leadteka. Mam starší ovladače 78.01 jakmile nainstaluju novější ovladače tak dochází k objevování hlášky out of range při přehrávání jakéhokoliv videa.

Také mi často padá pc. Časové intervaly jsou různé. Může to být grafickou kartou? Karta není přetaktovaná. Mam podezření jestli se něco neděje se zdrojem nebo s pamětí. Prosím poraďte.

Moje sestava je Intel Pentium 4 3.00GHz(Prescott), Microstar 865PE NEO2, 1GB DDR 400MHz A-DATA ( 2x512), zdroj EC 350W, HDD 120GB Seagate
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: problémy při instalaci novějších ovladačů

Příspěvek od Dzin »

neummi píše:Zdravim
Mám grafickou kartu GeForce A6600GT od Leadteka. Mam starší ovladače 78.01 jakmile nainstaluju novější ovladače tak dochází k objevování hlášky out of range při přehrávání jakéhokoliv videa.

Také mi často padá pc. Časové intervaly jsou různé. Může to být grafickou kartou? Karta není přetaktovaná. Mam podezření jestli se něco neděje se zdrojem nebo s pamětí. Prosím poraďte.

Moje sestava je Intel Pentium 4 3.00GHz(Prescott), Microstar 865PE NEO2, 1GB DDR 400MHz A-DATA ( 2x512), zdroj EC 350W, HDD 120GB Seagate
Pokud starší drivery nezloby tak to nebude zdrojem...
Máš duvod dávat novejsi? Na takle starou VGA Ti nové v ničem nepomužou.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

a to sekání pc??? Pc nehřeje vše se zdá ok a z ničeho nic zatuhne. To neustálé restartování mě už nebaví. :x
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“