Pro Evolution Soccer 6

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

jamal_hero
Nováček
Nováček

Pro Evolution Soccer 6

Příspěvek od jamal_hero »

co hovorite na 5? podla mna jedna z naj hier. Hram ju dlho a stale bavi vice a vice :-D
Na 6 sa tesim jak male decko a vidim ze nijaka tema k tejto hre.
Konecne nove info http://games.tiscali.cz/previews/pes6/index.asp
a ma vist uz v řijnu 06 :)
co hovorite? Viete nejake nove info?

//edit Thellwin - upraven název :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Snad to moc nepřekopou, protože PES5, který se mi zabydlel na disku teprve nedáno a kvůli kterému jsem po roce hraní opustil PES4 mi přijde po stránce hratelnosti fakt super. Doladit nějaké drobnosti, trochu vylepšit rozhodčí a pak už jenom každý rok vydat nové soupisky. To by mi stačilo :)
Goldnoob team proud member!
jamal_hero
Nováček
Nováček

Thellwin píše:...trochu vylepšit rozhodčí ...
to by sa fakt zislo, hlavne to piskanie vyhod plati len pre supera a aj nektore fauly su riadne pritiahnute za haro :) hlavne ked od mojho faulovaneho hraca ide nahravka do behu na uplne volneho , ale sudca nemoze nehat vyhodu..neee :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ponechávání výhody nebylo v "pětce" rozhodně ideální, ale proti předešlému dílu tam byl znatelný pokrok. Co by se rozhodně hodilo by byla možnost nastavit si před zápasem stupeň přísnosti rozhodčího a to hned ve více kategoriích - jak často sahá pro kartu, jak pouští tvrdou hru atd. Něco podobného i když omezeného pouze na jeden posuvník bylo kdysi ve Fife 2001 nebo 2002 (už si přesně nepamatuji).

Další připomínka - jak v PES4, tak v PES5 jsem v módu trénink nenašel možnost zahrát si proti X hráčům soupeře. Takže trénovat hru 11 na 10 (9 ... ) nešlo. Tady je také prostor k vylepšení.

Jinak to, že se rozšiřuje působnost licence na čím dál tím víc týmů je sice fajn, ale různé fanouškovské Patche jsou stejně pořád o hodně lepší :)
bober
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bober »

nedávno vyšel superpatch 4.0, celé to má asi 2gb a je to parádá, všechny možné dresy balony, nové soupisky, stadiony. A nejlepší je atmosféra na stadionu..konečne se tam fandí...moc se mi ten patch líbý
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

na stadionoch sa fandi od patchu 1.0...zatial mam len 3.1 stym, ze asi skusim tu 4.0. bolo nam slubenych okolo 150!! stadionov, tak som zvedavy...

inak na 6 sa samozrejme tesim, dufam, ze pridaju opat nejaku novu fintu...
pri prechode zo 4 na 5 sa hovorilo len o malych zmenach s tym, ze tvorcovia si podstatne veci nechaju na next-gen 6ku...som zvedavy, podla videa z hrania to zas na velke zmeny nevyzera...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

Thellwin píše:
Další připomínka - jak v PES4, tak v PES5 jsem v módu trénink nenašel možnost zahrát si proti X hráčům soupeře. Takže trénovat hru 11 na 10 (9 ... ) nešlo. Tady je také prostor k vylepšení.

ale ide to nastavit aby si mohol hrat na treningu proti 2-11 hracom :wink: , musis dat participate a vybrat koho chces :razz:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

sry za dupl.thread tak tady:
tak jsem mel tu moznost hrtl full verzi a musim rict ze od predesle se lisi a pomerne dost,myslel jsem,ze fotbal uz nemuze byt realistictejsi ale PES6 je bomba,odebirani micu hracum uz neni tak jednoduche,dokonale si mic kryji telem,zatim jsem si dal tri zapasy exibici Arsenal,Barca a Inter.Slape to dobre HW naroky to ma podle me uplne stejne,uvodni intro je suprove udelane.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
jamal_hero
Nováček
Nováček

mr_sheen píše:...
jj, presne jak som ratal ze to bude zas realistickejsie :-D , uz sa tesim ked si to zahram. Inac nezistil si nahodou este ci jetam upravene to spracovanie lobdy pri autovej ciare?a pevne verim ze je tam 6 stupnov obtiaznosti a ne len 5 jak pisali :?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

je jich 5
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

http://www.gameexpres.sk/product_info.p ... ts_id/4779

:roll:

Uz som chcel objednavat, ale pockam na nejaku recenziu...som nenasiel ani na tiscali, ani na sectore :(
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

no takze...fyzika je uzasna, hlavne co sa tyka lopty...pribudli nove finty, konecne sa da nahrat do priestoru, bez pouzivania passu do behu...z odoberanim nie som spokojny, pretoze potom je to dost futbal hore dole...
najvacsie nedostatky vidim v spracovani striel...proste davam ovela menej golov a aj to vacsinu s chip shotom. priama strela konci vacsinou v rukach brankara alebo vysoko nad...paci sa mi funkcia rychleho rozohratia, kedy este nie je super skonsolidovany...mierne zmeny su aj pri trestnakoch: podobne problemy ako zo strelou.
pribudol dalsi special kop a to s Juhninhom...piska sa ovela menej, ponechavanie vyhod je snad podobne, len neviem ci som slepy, ale ci rozhodca nechava vyhodu nikde nevidim a tak neviem ci je lepsie hrat alebo nie...
menu je pre mna horsie, ako v 5-ke...je striktne konzoloidne, ale da sa to prekusnut..
grafika je lepsia, postavy detailnejsie...nastavenie az do 1600x1200 (mam 4:3 CRT, takze o ostatnych nastaveniach neviem)..divaci su trosku o nicom, ale to je len mala chybka na krase..

proste sa PES posunul zase o kus dalej...na novy styl si treba trochu zvyknut, ale inak je to krasna ukazka, kam sa da hra posunut, ak sa to robi spravne...

EDIT: odporucam aspon zatial pouzit nejaky option file, trebars tento: http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=35827
u mna funguje perfektne...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
jamal_hero
Nováček
Nováček

no konecne mam aj ja, o tom ake je to genialne navykove nemusim rozpravat. Ale mam jeden problem, najvyssie graf nastavenie mam len 1024x768 a kamos ma 1280x1024, aj tu pisali :wink: ze mali este vyssie nastavenie, neviete cim to moze byt? :oops:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

jamal_hero píše:no konecne mam aj ja, o tom ake je to genialne navykove nemusim rozpravat. Ale mam jeden problem, najvyssie graf nastavenie mam len 1024x768 a kamos ma 1280x1024, aj tu pisali :wink: ze mali este vyssie nastavenie, neviete cim to moze byt? :oops:
no me to slape na 1280*1024 na 17 LCD,co mas za monitor?
2snapcase: jo to odebirani balonu je dost trapne veznes Eta kdyz ma formu v cervenem a projedes cele hriste a nikdo ho uz nezastavi ani skluzama.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Tak jsem si zahral CR - USA a Baros byl dvakrat rychlejsi nez jakykoli jiny hrac na hristi :-D
jamal_hero
Nováček
Nováček

mr_sheen píše: no me to slape na 1280*1024 na 17 LCD,co mas za monitor?
2snapcase: jo to odebirani balonu je dost trapne veznes Eta kdyz ma formu v cervenem a projedes cele hriste a nikdo ho uz nezastavi ani skluzama.
mam 15" LCD a inak 6600gt ale tam problem asi nebude
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

jamal_hero píše:
mr_sheen píše: no me to slape na 1280*1024 na 17 LCD,co mas za monitor?
mam 15" LCD a inak 6600gt ale tam problem asi nebude
no tak vidis to te na vyssi rozliseni nepusti,to je doporucene rozliseni na tvuj monitor:)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

převčerejškem se to ke mě dostalo a od té doby to hraju, zatím jen přáteláky, ManUtd vs. Arsenal. jsem max spokojen, 5ku jsem hrával jen občas, včera jsem se konečně rozstřílel, stačilo pár nahrávek z první a gól byl na světě :) hraju tu na gamepadu a rozlišení 1440x900 na max detaily a vyúadá to skvěle, hlavně obličeje hráčů jsou jak originály.... :roll:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, taky se mi to líbí. Ta grafika by mohla být sice lepší -> nepotřebuju mít 60fps a i to je jakoby omezené - i když taktnu kartu, tak tam víc jak 60 snímků není.
Ale co se týče atmosféry a chování hráčů a míče, tak je to perfektní. Tak dobrý fotbal na pc jsem ještě nehrál (zatím mi série PES unikala).
Jen mám trochu problém se střelbou z dálky - skoro vždycky přestřelím. Můžete mi někdo poradit jak správně střílet? Hraju to na gamepadu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“