Odstranění klíče z registru?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

Odstranění klíče z registru?

Příspěvek od tereza »

Mám problém, že mi nejde nainstalovat Autodesk Inventor Series 10. Zřejmě jsem něco zkazila při první instalaci a teď už to nejde... Tedy hlásí to nějaký hlášky, které lze ignorovat a instalace proběhne, jenže pak Inventor nefunguje...
Ty hlášky, které můžu jedině ignorovat hlásí, že něco nelze zapsat do registrů... Přes Start-Spustit-REGEDIT jsem našla ty klíče, které to hlásí, jenže když je dám odstarnit, tak mi to napíše, že klíč nelze odstranit...
Bohužel to vypadá, že bez odstranění těch klíčů to nenainstaluju a já nevím, jak je odstranit... Nedá se to smazat nějak jinak nebo to nějak obejít, abych je odstranila? Díky
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

u klíče, který nelze normálně smazat, si musíš nastavit právo. klepneš na něj pravým, dáš oprávnění a nastavíš. samořejmě nemůžeš dát vyšší právo, než má tvůj uživatelský účet.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

regcleaner
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

díky moc... klíče jsem odstranila ale inventor stejně nejde... Bohužel nevím proč, jenom po spuštění naběhne a spadne... :x
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

tereza píše:díky moc... klíče jsem odstranila ale inventor stejně nejde... Bohužel nevím proč, jenom po spuštění naběhne a spadne... :x
Tak jestli máš originální verzi ( o čemž pochybuju, ale jinou tu nemá smysl řešit :wink: ) zavolej na jejich zákaznickou linku ať ti poradí.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“