Video nejde prehrať a vyťažuje systém

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
OooK
Nováček
Nováček

Video nejde prehrať a vyťažuje systém

Příspěvek od OooK »

Máme zaujímavý problém ktorý nastal po reinštalácii ovládačov grafickej karty (GF 6200). Pri pokuse o prehrávanie akéhokoľvek videa v akomkoľvek prehrávači s akýmkoľvek kodekom dôjde k vyťaženiu CPU na 100% a video sa neprehrá.Po odinštalovaní ovládačaGK prehrávanie videa funguje. Má niekto nejaký nápad ako rozchodiť prehrávanie videa aj pri používaní normálnych nVidia ovládačov ?
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Ake kodeky si skusal?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Video nejde prehrať a vyťažuje systém

Příspěvek od Dzin »

OooK píše:Máme zaujímavý problém ktorý nastal po reinštalácii ovládačov grafickej karty (GF 6200). Pri pokuse o prehrávanie akéhokoľvek videa v akomkoľvek prehrávači s akýmkoľvek kodekom dôjde k vyťaženiu CPU na 100% a video sa neprehrá.Po odinštalovaní ovládačaGK prehrávanie videa funguje. Má niekto nejaký nápad ako rozchodiť prehrávanie videa aj pri používaní normálnych nVidia ovládačov ?
Jakou verzi tam davas? Zkus jinou verzi driverů.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dagobert
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dagobert »

Pri pokuse o prehrávanie akéhokoľvek videa v akomkoľvek prehrávači s akýmkoľvek kodekom dôjde k vyťaženiu CPU na 100% a video sa neprehrá.

S týmto problémom sa trápim aj ja. Poradí mi niekto?

Vďaka......
kupka23
Nováček
Nováček

Mam stejny problem.

Příspěvek od kupka23 »

Kodekama to neni. Je to prazvlastni. Vsechny hry i jine 3D akce jedou, ale video (DivX, Mpeg1-2, ani zadne jine) to neprehraje. Vytizeni CPU, klasicke zamrznuti... Po odinstalovani ovladacu grafiky to jede ok. Ale zase se na to neda divat (obmenovaci frekvence a jine)....
Poradi mi prosim nekdo???
Fukso
Nováček
Nováček

Re: Mam stejny problem.

Příspěvek od Fukso »

kupka23 píše:Kodekama to neni. Je to prazvlastni. Vsechny hry i jine 3D akce jedou, ale video (DivX, Mpeg1-2, ani zadne jine) to neprehraje. Vytizeni CPU, klasicke zamrznuti... Po odinstalovani ovladacu grafiky to jede ok. Ale zase se na to neda divat (obmenovaci frekvence a jine)....
Poradi mi prosim nekdo???
Na odinštaláciu grafiky vyskúšaj nejaký killer. Obyčajný uninstal nestačí, lebo v systéme zostáva nejaký bordel. Skús aj inú verziu oladačov. Nepíšeš akú máš grafiku ani aké ovladače používaš, ale občas najnovšie nebýva najlepšie a naopak...
kupka23
Nováček
Nováček

Nejdou prehrat jakekoliv filmy - Problem VYRESEN

Příspěvek od kupka23 »

Nutno pouzit ofic.ovladace MSI. Ovladace primo od Nvidie se tvari, ze funguji, ale... Vse uz slape jak ma. Takze hledat u MSI!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kodeky to mužou byt ne že ne;)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“