Video nejde prehrať a vyťažuje systém
- OooK
- Nováček

-
Video nejde prehrať a vyťažuje systém
Máme zaujímavý problém ktorý nastal po reinštalácii ovládačov grafickej karty (GF 6200). Pri pokuse o prehrávanie akéhokoľvek videa v akomkoľvek prehrávači s akýmkoľvek kodekom dôjde k vyťaženiu CPU na 100% a video sa neprehrá.Po odinštalovaní ovládačaGK prehrávanie videa funguje. Má niekto nejaký nápad ako rozchodiť prehrávanie videa aj pri používaní normálnych nVidia ovládačov ?
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Video nejde prehrať a vyťažuje systém
Jakou verzi tam davas? Zkus jinou verzi driverů.OooK píše:Máme zaujímavý problém ktorý nastal po reinštalácii ovládačov grafickej karty (GF 6200). Pri pokuse o prehrávanie akéhokoľvek videa v akomkoľvek prehrávači s akýmkoľvek kodekom dôjde k vyťaženiu CPU na 100% a video sa neprehrá.Po odinštalovaní ovládačaGK prehrávanie videa funguje. Má niekto nejaký nápad ako rozchodiť prehrávanie videa aj pri používaní normálnych nVidia ovládačov ?
- Dagobert
- Nováček

-
- kupka23
- Nováček

-
Mam stejny problem.
Kodekama to neni. Je to prazvlastni. Vsechny hry i jine 3D akce jedou, ale video (DivX, Mpeg1-2, ani zadne jine) to neprehraje. Vytizeni CPU, klasicke zamrznuti... Po odinstalovani ovladacu grafiky to jede ok. Ale zase se na to neda divat (obmenovaci frekvence a jine)....
Poradi mi prosim nekdo???
- Fukso
- Nováček

-
Re: Mam stejny problem.
Na odinštaláciu grafiky vyskúšaj nejaký killer. Obyčajný uninstal nestačí, lebo v systéme zostáva nejaký bordel. Skús aj inú verziu oladačov. Nepíšeš akú máš grafiku ani aké ovladače používaš, ale občas najnovšie nebýva najlepšie a naopak...kupka23 píše:Kodekama to neni. Je to prazvlastni. Vsechny hry i jine 3D akce jedou, ale video (DivX, Mpeg1-2, ani zadne jine) to neprehraje. Vytizeni CPU, klasicke zamrznuti... Po odinstalovani ovladacu grafiky to jede ok. Ale zase se na to neda divat (obmenovaci frekvence a jine)....
- kupka23
- Nováček

-
Nejdou prehrat jakekoliv filmy - Problem VYRESEN
Nutno pouzit ofic.ovladace MSI. Ovladace primo od Nvidie se tvari, ze funguji, ale... Vse uz slape jak ma. Takze hledat u MSI!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: