Finta jak obejit FUP od Telekomu/O2 na torrentech

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
wildhamster
Nováček
Nováček

Finta jak obejit FUP od Telekomu/O2 na torrentech

Příspěvek od wildhamster »

Custe nevim jestli to jsem muzu dat pokud to bude porusovat pravidla klidne to smazte ale nic jsem v prvidlech nenasel tak snad :)
Jde o to ze Telekom/o2 neomezuje prenos mezi svyma zakaznikama to jest pojud uz jste ve FUP a mate omezenou rychlost tak pokud tahate od dalsiho telekomaka FUP tam neplati :)
Proto jsme zalozili tracker kde jsou jen sami telekomaci a jede to tam plnou rychlosti :)

Pokud teda stahujete pres torrenty a mate zajem zkuste se u nas registrovat
http://www.dream-catcher-tracker.org/
Jo a pri registarci zadejte ID 213
Dik

Obrázek
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

a nebudes nahodou porusovat pravidla tim ze tam je warez?? :twisted:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

maart píše:a nebudes nahodou porusovat pravidla tim ze tam je warez?? :twisted:
to uz neni jeho vec. ja kdyz taky dam link na mininovu.org na free distribuci linuxu, tak taky porusuju pravidla??? kazdopadne je to dobra vyjebarna :wink: :roll:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

myom píše:to uz neni jeho vec. ja kdyz taky dam link na mininovu.org na free distribuci linuxu, tak taky porusuju pravidla??? kazdopadne je to dobra vyjebarna :wink: :roll:
dokud se to někdo kompetentní v Telefonice nedozví a neblockne to....

Ale mohla by to být konkurenční zbraň :). I když takový PremiumADSL od Radiokomunikací už je bez FUPu obecně, a myslím, že to nebude dlouho trvat a nabídku podobných parametrů zavedou i ostatní ISP, jinak přestanou být konkurenceschopní. Ostatně můj už to pocítil :). Cena neodpovídá poskytované službě, kdy na trhu jsou už lepší, a tak holt výpověď...

Malí čeští ISP půjdou do kytek postupně všichni. Nemají šanci konkurovat velkým firmám.... ti si Trh postupně plně rozeberou.
show must go on..
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

shadow: njn ja jsem si nasel uplne neznameho poskytovatele (v cr) adsl a jsem nad miru spokojen. cena nizka, i kdyz mam agregaci 1:40, tak dosahuji vetsinou 1:10 ale i 1:4. a jeste nikdy nedoslo k vypadku a ping je taky nizky a neomezene data. u tech srackovych poskytovatelu bych za tohle zaplatil min 4k mesicne.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
greckyn
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greckyn »

tenhle web muzu jenom doporucit :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“