Problemy s vypalovanim

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jorge Ricardo
Nováček
Nováček

Problemy s vypalovanim

Příspěvek od Jorge Ricardo »

Zdravim vsechny. Mam tady jeden zavaznej problem. Mam DVD-RW Samsung TS-E552U a pred nedavnem mne zacala pusobit velke problemy, protoze kdyz vypaluji nejake video nebo film na DVD 4,7 GB, tak mne vzdycky selze vypalovani. Proste dam spustim vypalovani a po nejakych 5 min. se zasekne a neslape. Jako vypalovaci programy pouzivam Shrinka, Nero nebo DVD Decrypter - vyskousel sem uz kde-co proste dela to u kazdeho. Chtel bych se zeptat jestli nekdo nema stejny problem nebo nevi cim by to mohlo byt, jestli je to hardverova nebo softverova chyba.
Za kazdou radu budu vdecnej. diky
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

prvni bych ji zkusil v jinem pc, pokud bude blbnout i tam, tak je chyba v hardwaru = reklamace/pokus o opravu/kratky let oknem
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
Jorge Ricardo
Nováček
Nováček

Aspon píše:prvni bych ji zkusil v jinem pc, pokud bude blbnout i tam, tak je chyba v hardwaru = reklamace/pokus o opravu/kratky let oknem
Uz sem ji skousel i v jinem pc (s omnoho slabsimi parametry jako moje) a slapala v pohode
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Vadné kondenzátory na boardu?
Jorge Ricardo
Nováček
Nováček

jankop píše:Vadné kondenzátory na boardu?
doufam ze to ne, ta deska nema vice nez mesic
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“