Project FREECOMP, Začátek, první úpravy,...

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

jo jo zatim pekny..

mam ten stejne vetracek. nechcete ho nekdo kupit? nebo vymenit ? pise napis cool a teplotu...
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Freeman.cz píše:
X-Spidy-X píše:Pls co je to za vetrcek?? Takovej ten co kresli pismenka dyz se otaci... :-D Nekdo sem to uz videl, ale ted to nemužu najit. Vim ze sem se predtim divil ze to neni tak drahy, ted bych to chtel a nvm kde sem to predtim videl...
Kupoval jsem ho v alfacomp.cz za 495,- bylo to hned jak se objevil na trhu.... tady to je :
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10561
Dikes :D - budu kupovat!!
Master03
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master03 »

Nazdar, moc pekny :)
Me by zase zajimalo kde si sehnal ty husi krky :D protoze ta kabelaz je hodne dobre udelana..Libi se mi ze sis vyhral treba i s molexama..fandim ;)
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Master03 píše:Libi se mi ze sis vyhral treba i s molexama..
rekl bych ze to tak uz koupil se zdrojem ty molexy, u myho forotona to mam taky tak...sou tam jeste dokonce takovy, ktery dou lip vycvaknout ;-)
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman.cz »

mensa píše:
Master03 píše:Libi se mi ze sis vyhral treba i s molexama..
rekl bych ze to tak uz koupil se zdrojem ty molexy, u myho forotona to mam taky tak...sou tam jeste dokonce takovy, ktery dou lip vycvaknout ;-)
Molex byl ke zdroji.. IDE byli ploché, nařezal jsme je 4linkách (80linkový), zabindroval a dal do husího krku... Stojí myslím 14kč metr, záleží na rozměrech a já ho kupoval v GM electronics, ale měl bys ho koupit v jakémkoli lepším elektru.

:)
Master03
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master03 »

Thx :)
Aby to nebylo uplne OT, tak ten predek(plast) bych dal cernej,mechaniky a ten vrsek(plameny) nejakou tmavou modrou...
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Master03 píše:Thx :)
Aby to nebylo uplne OT, tak ten predek(plast) bych dal cernej,mechaniky a ten vrsek(plameny) nejakou tmavou modrou...

Jak už jsem se bavil, tak pořád nevím co s tím předkem.. a myslím že tmavá modrá spline s tou černou :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Freeman.cz píše:
Master03 píše:Thx :)

Jak už jsem se bavil, tak pořád nevím co s tím předkem.. a myslím že tmavá modrá spline s tou černou :oops:
Dej tam tu svtel modrou metalizu ;) Je to jasny, krasne se tam bude hodit, ale nejdriv ten predek nejak uprav, zakituj, rozrez, zakituj :)
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:zakituj, rozrez, zakituj :)
:-D :-D :-D
No nějak si s tím zkusím pohrát.. :)
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucatuning »

mno neni to muj style ale určit by to chtělo udělal jinak ten předek a ty oči na bocnici moc neladěj s lebkou....jinak je to good ale jak říkam ne můj style :D
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Vypadá to bezvadně, jen by to chtělo pohrát si s tím předkem -- ale jinak FANDÍM :D
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

uraf píše:Vypadá to bezvadně, jen by to chtělo pohrát si s tím předkem -- ale jinak FANDÍM :D
Dík, teď se budu poštět do toho předku... potom pošlu fota :)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Dr Meduza píše:osobne bych si to do pokoje nedal, ale spatny to neni
presne tak ale proti gustu...
ja mam teda radsi uhlazenej styl a cistou linii a ne takhle kycovytou bocnici a hlavne bych se do ni nemoh kouknout protoze ty kably to je des. Zkus treba nektery molexi zastrkat za 5,25 pozice urcite tam naky misto mas nebo za MB... jo jinak to co na me pusobi fakt blbe je predek. Hlavne ty nalepky na nem ty sou strasny ja sem teda odpurce polepovani case cimkoli. Ale jinak bocnice ma kazdopadne neco do sebe (hlavne originalita se ceni) ale jak sem uz rek hlavni kamen urazu je predek... kdyz na predku zamakas tak to bude IMHO lepci nez ted...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Freeman.cz píše:
uraf píše:Vypadá to bezvadně, jen by to chtělo pohrát si s tím předkem -- ale jinak FANDÍM :D
Dík, teď se budu poštět do toho předku... potom pošlu fota :)

no jako, ten vnitřek je strasidelnej, dost to kazí je to jak kdyz ti tam sukaj hadi :oha: :lol: 8-)
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

dost to kazí je to jak kdyz ti tam sukaj hadi
:lol: :lol: :lol:

Hadi nejsou spatni, podle me je to spis presvetlene timy neony...
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

ty oči nech v černé at to vypadá stejně jak ve tmě jinak no no dobrý začátek .
-hanys-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -hanys- »

z venci to je good ale ten vnitrek :o :sad:

dyt pomalu pres ty kabely neni ani videt co tam mas za chladic

urcite to pude tahnout po horejsku a nebo rovne od zdroje a za suplikama pro HDD a mechaniku dolu

mam to tak taky a neni to nejhorsi ,

vidim celou MB, GB, HDD 1 , HDD 2 a mechaniku mam uplne nahore a tu nevidim pac mam okraj bocnice asi 10 cm
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Nevim jak vy ale ja to bych to striknul stribrnou:)
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

pripadame ze to moc sviti ale to nevadi celkem se mi to libi to osvetleny, ale ty kabely sou hruza, nevim proc si je schovas mezi druhou bocnici a kos na mechaniky ;) stejne je vsechny nepotrebujes a mas tam zbytecny svazky ;)
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
Guggy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guggy »

mně pčíde že to moc svítí
Odpovědět

Zpět na „Projekty“